• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2023

11:48

Navijači Al Hilala čupali kosu zbog Stojkovića, hteli da ga linčuju

printscreen

Fudbal

Navijači Al Hilala čupali kosu zbog Stojkovića, hteli da ga linčuju

Podeli vest

Dugogodišnji golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković pokvario je spektakularnu promociju Brazilca Nejmara, pa se našao na udaru navijača Al Hilala.

Al Hilal je dolazak Brazilca hteo da obeleži pobedom, ali u duelu sa Al Feihom bilo je 1:1, zahvaljujući 40-godišnjem Vladimiru Stojkoviću.

Poput hobotnice na golu bio je Stojković, odbranio je sedam od osam udaraca u okvir gola i poneo zvanje igrača meča. Al Feiha, koju sa klupe predvodi Vuk Rašović, povela je golom Sakale u 15. minutu, Al Hamdan je pet minuta kasnije izjednačio, a nisu rezultat dali svi potonji pokušaji Milinković-Savića, Malkoma i drugih. Za goste je od 87. minuta zaigrao i bivši fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov.

Stojković je bio vidno zadovoljan svojom partijom i ovojenim bodom, što nije skrivao, ali se to nije dopalo domaćim igračima. Imali su šta da kažu Stojkoviću, umalo je došlo do fizičkog obračuna. 

 

 

 

 

Jedva je napustio stadion, nisu ga poštedeli navijači Al Hilal na tribinama, dovodio ih je do ludila, pa je svašta poletelo prema našem golmanu dok je odlazio u svlačionicu.

Pogledajte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija