• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

08:00

Šta radi ovaj čovek, Mesi doneo Interu još jedno finale!

EPAIMAGES

Fudbal

Šta radi ovaj čovek, Mesi doneo Interu još jedno finale!

Podeli vest

Lionel Mesi ne staje! Pre nekoliko dana doneo je prvi trofej Interu, a sad je odigrao važnu ulogu u polufinalu US open kupa, najstarijeg takmičenja u Sjedinjenim Američkim Državama, koja se održava od 1913. godine.

Tim sa Floride bio je bolji od Sinsinatija nakon izvođenja penala - 5:4. Lionel Mesi nije uspeo da se upiše u strelce, prvi put posle sedam utakmica, ali je bio najbolji igrač svog tima i sa dve asistencije je režirao nestvaran preokret i pobedu nad Sinsinatijem.

Na semaforu je pisalo 2:0 za Sinsinati, a onda je Mesi stupio na scenu. Prvo asistencijom za Kampanju u 68, a onda još boljom u 97. za istog igrača, pa je meč odveo u produžetke.

Tamo smo videli po još jedan gol na obe strane, Martinez u 93. za Inter i Kubo u 114. za Sinsinati - da bi pobednik bio odlučen posle boljeg izvođenja penala. Mesi je izveo prvi šut sa 11 metara i bio precizan. Baš kao i svi ostali iz njegovog tima. Tragičar je Nik Haglund, on je promašio peti udarac za Sinsinati.

Mesi će se sa saigračima protiv Hjustona boriti za pehar US Opena, što bi mogao da bude drugi trofej za Inter od dolaska Mesija. 

Na dosadašnjih osam utakmica u Americi Mesi je postigao 10 golova i namestio još tri.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija