• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.03.2024

09:07

Mesi napucao bebu loptom u glavu, otac van sebe od oduševljenja (VIDEO)

Tanjug/AP Photo

Fudbal

Mesi napucao bebu loptom u glavu, otac van sebe od oduševljenja (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Intera su pobedili Orlando sa 5:0 uz dva gola Lionela Mesija, ali je njegove golove zasenio jedan umalo koban slobodan udarac.

Mesi nije postigao pogodak iz slobodnog udarca sa oko 20 metara, jer je bio neprecizan. Nažalost, prebacio je živi zid, ali i gol Orlanda, a lopta je završila na tribinama i pogodila bebu koja je bila s majkom u prvim redovima.

Sudeći po snimku, lopta nije direktno pogodila bebu, samo je malo okrznula, ali je i to bilo dovoljno da rasplače uplašenu devojčicu. Komentar "zabrinutog" oca posebno je interesantan. Čovek je bio van sebe od oduševljenja, jer je legendarni Mesi pogodio loptom. 

"Da li si dobro ljubavi? Mesi te pogodio! Bićeš dobro, nije to ništa", vikao je oduševljeni otac devojčice. 

Snimak je veoma brzo obišao svet, a komentari navijača su podeljeni. Jedni su zgroženi što je beba bila na tribinama u prvim redovima, drugi su se našalili, pa su komentarisali kako je devojčica uzvikivala: "Ronaldo!", te da je zbog toga Messi "gađao".

 

 

 

 

Šampion sveta sa Argentinom dva puta je bio strelac na pomenutom meču, prija mu saradnja sa saigračem i prijateljem iz Barselone, Luisom Suarezom. Čuveni Urugvajac takođe je dao dva gola, a društvene mreže preplavio je prvi Leov pogodak, onaj kojim je Majami došao do vođstva od 4:0.

 

 

 

 

Leo je u dresu Intera  postiga 12 pogodak, jedan je od najboljih strelaca svih vremena u fudbalu, pošto je igrajući za Barselonu, PSŽ, Majami i reprezentaciju Argentine ukupno 830 puta bio strelac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija