• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

03.03.2024

11:45

Dao preko 800 golova, ali ovakav nikad! Mesi izazvao opšte ludilo na terenu (VIDEO)

printscreen Twitter/MLS

Fudbal

Dao preko 800 golova, ali ovakav nikad! Mesi izazvao opšte ludilo na terenu (VIDEO)

Podeli vest

Jedan najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi (36) sinoć je dao jedan od najluđih golova u bogatoj karijeri! Fudbaler Inter Majamija blistao je u pobedi nad Orlandom (5:0) u MLS ligi, a na društvenim mrežama viralan je postao četvrti pogodak sa ovog meča.

Šampion sveta sa Argentinom dvaput je bio strelac i očigledno mu izuzetno prija saradnja sa novim-stari saigračem i prijateljem iz Barselone, Luisom Suarezom. Čuveni Urugvajac takođe je dao dva gola, a društvene mreže preplavio je prvi Leov pogodak, onaj kojim je Majami došao do vođstva od 4:0.

Ponovo je "proradila veza" iz Barselone, pošto je nekadašnji levi bek Katalonaca Đordi Alba prošao po levoj strani i bocnuo loptu, koja je krenula da ulazi preko gol crte. Defanzivac Orlanda je intervenisao, pogodio sopstvenu prečku, a lopta se potom odbila do Mesija, koji je imao otvoren put ka golu.

Foto: Tanjug/AP Photo

Lionel Mesi

 

U tom momentu nastao je pravi haos na terenu. Mesi nakon što je zahvatio loptu glavom na leđima imao protivničkog igrača Rodriga Šlegela, koji je na sve moguće načine pokušao da spreči Argentinca da pogodi. Osim toga, defanzivac gostiju Robin Janson svom silinom uleteo je u sopstvenu mrežu i umalo je falilo da sruši čitavu konstrukciju gola.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Svi ti pokušaji nisu sprečili slavnog asa da pogodi i postigne 12 pogodak u dresu Inter Majamija. Podsetimo, Leo je jedan od najboljih strelaca svih vremena u fudbalu, pošto je igrajući za Barselonu, PSŽ, Majami i reprezentaciju Argentine ukupno 830 puta bio strelac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija