• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2023

22:05

Nejmar: U  Arabiji se igra kvalitetniji fudbal nego u Francuskoj!

AP/Photo

Fudbal

Nejmar: U Arabiji se igra kvalitetniji fudbal nego u Francuskoj!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Pariz Sen Žermena, Nejmar, smatra da liga Saudijske Arabije, u kojoj brani boje Al Hilala, poseduje viši kvalitet fudbala od francuskog šampionata.

Nejmar se, poput mnogih drugi velikih imena, pridružio "ekspanziji" u Saudijskoj Arabiji i pristao na ugovor sa Al Hilalom.

Tako je postao saigrač sa dva srpska reprezentativca Sergejom Milikovićem Savićem i Aleksandrom Mitrovićem. Poput mnogih drugih, suočen je sa pitanjima da li će ga niža konkurencija u Saudijsoj Arabiji omesti u daljem razvitku i možda čak loše uticati na formu u dresu reprezentacije.

Foto: printscreen Twitter

Nejmar i Mitrović

Nejmar, kao i ostali, nije se složio sa skepticima.

Uveravam vas da je fudbal ovde isti. Lopta je okrugla, imamo gol. I mislim da zbog imena koja su stigla u Saudijsku Arabiju, ne bih se iznenadio ako bi saudijska liga bila bolja od francuske u budućnosti - rekao je nekadašnji fudbaler PSŽ-a.

Takođe, uverava sve da je i dalje željan pobeda i uspeha, kako sa novim timom, tako i sa reprezentacijom Brazila sa kojom će u petak veče odigrati meč protiv Bolivije uoči starta kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026.

Foto: Tanjug/AP

Nejmar u nacionalnom dresu

Moja glava mora biti mirna, moram biti srećan, moram se osećati dobro. Znam kako da vodim računa o sebi, šta moram da radim da bih bio sposoban da dobro odigram utakmicu. Živim ovako poslednjih 15 godina. Nema tajni. Imamo intenzivne treninge, glad za pobedom je i dalje velika. Želim da osvojim trofeje sa Al Hilalom i tu se ništa nije mnogo promenilo - izjavio je Brazilac.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija