• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

21:32

Ten Hag pod pritiskom: Mančester ne može da igra kao Ajaks...

Reuters

Fudbal

Ten Hag pod pritiskom: Mančester ne može da igra kao Ajaks...

Podeli vest

Menadžer fudbalera Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je na konferenciji za medije pred meč sa Fulamom, da engleski klub ne može da igra isto kao Ajaks.

Fudbaleri Mančester junajteda sutra od 13.30 časova gostuju ekipi Fulama u utakmici 11. kola Premijer lige.

- Namera je jasna, ali njenog izvršenja očigledno još nema. Trenutno menjamo mnogo toga u svakoj utakmici. Ne možemo da izađemo sa istom postavimo na dve ili tri vezane utakmice. Svakog puta moramo nešto da promenimo. Prošle sezone je bilo isto, ali sada nam prečesto nedostaju igrači u poslednjoj liniji i svaki put moramo da se prilagođavamo. To remeti našu rutinu. U veznom redu takođe moramo da se prilagodimo, nedostaje nam Kazemiro, važan igrač - istakao je Ten Hag.

Dodaje da mu je jasno da engleski klub ne može da igra fudbal na isti način kao i Ajaks.

- Došao sam ovde da svojom filozofijom zasnovanom na posedu, ali kako bih je kombinovao sa DNK Mančester Junajteda i igračima, kompetencijama i karakterima igrača. Videlo smo to prošle sezone, igrali smo vrlo dobar fudbal tada. Ove godine filozofija nije drugačija, insistiram na što direktnijoj igri. Ali oni su pomislili da moje 'direktno' znači duge lopte. Nisam kupio Andrea Onanu kako bismo igrali na duge lopte, želim da igram iz poslednje linije, kao što smo to radili i pokušavali da radimo na svakoj utakmici, čak i protiv Sitija - zaključio je holandski stručnjak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija