• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

16:51

Živković dobija srpsko društvo u Solunu!? PAOK silno želi Piksijevog "orla"

Starsportphoto

Fudbal

Živković dobija srpsko društvo u Solunu!? PAOK silno želi Piksijevog "orla"

Podeli vest

Maksimoviću na kraju sezone ističe ugovor sa Hetafeom, PAOK spremio ponudu.

Godinama već Nemanja Maksimović sa mnogo uspeha brani boje Hetafea, a klub iz madridskog predgrađa odoleva ponudama za srpskog reprezentativca. Ipak, sve su prilike da će momak iz Banje Koviljače narednog leta promeniti sredinu kada mu ugovor sa Špancima bude istekao. 

Već prvog dana 2024. godine Maksimović će imati pravo da pregovara sa zainteresovanim , a već sada je jasno da ga čeka bogata ponuda PAOK-a. Kako prenosi portal "Sport24" - velikan iz Soluna rešen je da ispravi prošlogodišnju grešku kada je Maksimovićev transfer propao u poslednjim momentima. 

PAOK se tada sve dogovorio i sa Maksimovićem, koji je prihvatio ponudu, kao i sa Hetafeom, koji je pristao da proda srpskog fudbalera za 4.000.000 evra, ali je do obustave transfera došlo kada su Grci saznali da deo ugovora još uvek pripada Valensiji. 

Foto: EPA Images

 

Odustali su crno-beli tada od Maksimovića, ali su spremni da otvore nove pregovore sa srpskim reprezentativcem. Ipak, jasno je da će konkurencija biti paklena budući da su interesovanje za "zlatnog orlića" pokazali Crvena zvezda, Panatinaikos i moskovski Spartak. 

Prevagu u čitavom poslu mogao bi da napravi Andrija Živković, Maksimovićev saigrač iz omladinske reprezentacije, a danas i seniorske, kapiten je u PAOK-u i nema sumnje da će pokušati da "vrbuje" iskusnog vezistu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija