• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2023

16:04

Srpska Fiorentina ponovo radi - Gajić stiže kod Milenkovića!

Starsportphoto©

Fudbal

Srpska Fiorentina ponovo radi - Gajić stiže kod Milenkovića!

Podeli vest

"Ljubičasti" zagrizli za fudbalera moskovskog CSKA.

Pokazala se Firenca i ljubičasti dres kao izuzetno pogodno tlo za srpske fudbalere. Svoj put ka svetskoj slavi iz Fiorentine započela je plejada naših igrača, a poslednji u nizu bili su Nikola Milenković, Dušan Vlahović i Aleksa Terzić. "Bleki" je još uvek deo "viole", a budući da su druga dvojica otišla dalje, sada je ostao sam u Toskani. 

Ipak, to bi uskoro moglo da se promeni. Kako prenose italijanski mendiji trener Fiorentine Vinćenco Italijano od uprave je tražio da mu tokom zimskog prelaznog roka dovedu desnog beka, a na meti velikana sa "Artemio Frankija" nalazi se Milan Gajić. 

Bivši bek Crvene zvezde, danas moskovskog CSKA, kako prenosi "Korijere delo Sport" prvi je na listi Fiorentine. Oduševljeni su u Firenci njegovim igrama u ruskoj Premijer ligi, ali je pitanj da li će "armejci" želeti da ga se odreknu. Zbog toga, "ljubičasti" prate i Josipa Juranovića iz Union Berlina. 

Foto: Starsportphoto

 

Ipak, najviše šanse da dođe u Fiorentinu daju se upravo povremenom srpskom reprezentativcu. Gajić igra fudbal života u dresu CSKA, na 20 utakmica postigao je pet golova i upisao dve asistencije, ali je zanimljivo da taj učinak ima na poziciji levog beka. 

Glavna spona mogao bi da bude Nikola Milenković koji je sa Gajićem bio saigrač u mladoj reprezentaciji Srbije. Upravo bi njih dvojica pokrivala desnu stranu Fiorentinine odbrane čime bi i komunikacija u poslednjoj liniji bila znatno olakšana. 

Italijani su otišli i korak dalje pošto Gajić nema pasoš Evropske unije, ali ni to neće predstavljati problem. Fiorentina ima još jedno slobodno mesto za igrača van granica EU. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija