• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2023

15:41

Velika promena! Srbija više neće igrati u ovim dresovima!? Oglasili se iz FSS!

Starsportphoto

Fudbal

Velika promena! Srbija više neće igrati u ovim dresovima!? Oglasili se iz FSS!

Podeli vest

Sponzor fudbalske reprezentacije Srbije od 2024. godine neće biti nemačka kompanija Puma, jer je proizvođač sportske opreme odlučio da ne produži ugovor! Ipak, nakon njihovog saopštenja oglasio se i generalni sekretar FSS-a, Jovan Šurbatović koji je demantovao poznati brend i objasnio situaciju.

Vest da Puma više neće biti sponzor Srbiji preneo je "Rojters" koji navodi da će, pored Srbije, bez sponzorskog ugovora ostati i Izrael.

- Krajem ove godine i početkom 2024. objavićemo koja su dva nova tima sa kojima smo potpisali saradnju, ali ugovori sa nekim nacionalnim fudbalskim savezima poput Fudbalskog saveza Izraela i Fudbalskog saveza Srbije ističu sa početkom nove godine - naveo je portparol Pume.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Takođe, navodi se da je odluka da se ukine sponzorstvo Izraelu doneta pre napada Hamasa 7. oktobra.

Sa druge strane, generalni sekretar FSS Jovana Šurbatović oglasio se povodom objave sponzora.

- Uobičajeno je da se prekid saradnje objavi na vreme. Ugovor istiće 31.12.2024, mi smo ga skratili za dve godine. Želimo bolje uslove. Oprema za EP je odavno dizajnirana i odobrena. Igraćemo na EP u novim Puminim dresovima. U aprilu će biti promovisani, navijači će biti zadovoljni. Ne smem da otkrivam, ali poslušali smo glas naroda. Već pregovaramo sa nekoliko najrenomiranijih i najvećih proizvođača sportske opreme. Imaćemo novog tehničkog partnera od 1.1.2025. za novi ciklus kvalifikacija za SP u Americi - poručio je Jovan Šurbatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija