• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

19:51

U Pireju ne razmišljaju o remiju: Olimpijakos ide na pobedu protiv TSC-a!

EPAImages

Fudbal

U Pireju ne razmišljaju o remiju: Olimpijakos ide na pobedu protiv TSC-a!

Podeli vest

To što nemamo navijače nije preveliki hendikep, poručio trener crveno-belih.

Po prvi put u svojoj istoriji TSC je ove jeseni bio deo grupne faze nekog evropskog takmičenja. Žarko Lazetić odveo je Topolčane u Ligu Evrope, a pred klubom sa severa Vojvodine nalazi se istorijska šansa da u prvoj godini na međunarodnoj sceni i prezimi. 

Za to će TSC-u u četvrtak u Pireju biti potrebna pobeda nad Olimpijakosom. Nema sumnje da su crveno-beli favoriti, ali je Lazetićeva četa ove sezone pokazala da sa svima može da se nosi. Na sve to, grčki velikan nalazi se u lošoj formi i nedavno su promenili trenera. 

Dijega Martineza je na klupi Olimpijakosa zamenio Karlos Karvalhal koji će protiv TSC-a i debitovati. Crveno-belima bi i derbi bio dovoljan za evropsko proleće u Ligi konferencija, ali Portugalac ističe da njegova ekipa želi pobedu. 

- Spremni smo za ovaj jako bitan meč. Dovoljno smo inteligentni da znamo koje su nam jače strane i da gradimo igru na njima. Apsolutno poštujemo tim iz Bačke Topole, znamo koliko su jaki. Ipak, iako nam odgovara i remi da bismo prezimeli u Evropi, zanima nas isključivo pobeda - rekao je Karvalhal. 

Foto: EPAImages

 

Meč u Pireju biće praćen atipičnom atmosferom budući da je grčka Vlada nedavno zabranila navijačima dolazak na stadion. 

- Nije to neki veliki hendikep za nas, jer ko god obuče dres Olimpijakosa mora da pruži od sebe maksimum. Nema izgovora ako to ne učini. Neću vam reći prvih 11, jer to prvo moraju da saznaju igrači. Ne može sve da se promeni za deset dana, nije bilo nekih strukturalnih promena, ali smo igračima skrenuli pažnju na neke stvari koje moraju da se urade da bi se dobila utakmica - poručio je novi trener Olimpijakosa. 

Meč Olimpijakosa i TSC-a na programu je u četvrtak od 21 čas. Nešto ranije, konkretno od 18:45, na teren će i drugi srpski predstavnik - Čukarički koji gostuje Genku u Belgiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija