• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2023

07:15

To nije bila samo ljubav... Mihina udovica se oglasila na godišnjicu odlaska slavnog fudbalera (FOTO)

Instagram/Arijana Mihajlović

Fudbal

To nije bila samo ljubav... Mihina udovica se oglasila na godišnjicu odlaska slavnog fudbalera (FOTO)

Podeli vest

Na današnji dan prošle godine preminuo je Siniša Mihajlović. Napustio nas je jedan od najvećih fudbalera koje je naša zemlja imala posle bitke sa leukemijom, a njegova porodica i prijatelji čuvaju sećanje na legendu.

Nakon što su se oglasili brojni Sinišini prijatelji, između ostalih i kum Miroslav Tanjga, sada se na svom Instagram profilu obratila javnosti i njegova supruga Arijana sa kojom ima petoro dece.

Ona je objavila fotografiju sa svadbe 2006. godine koja je održana u Sremskim Karlovcima uz emotivnu poruku.

 

 

"To nije bila samo ljubav. To j taj zagrljaj koji mi je govorio da se ne plašim. Jedmna godina bez tebe, nedostaješ mi", napisala je nekadašanja voditeljka i manekenka.

Arijana se nije odvajala od Mihe od momenta kada su se upoznali do poslednjeg dana, zbog čega joj je nedavno priznanje odao i njegov brat Dražen.

 

 

"Srećan rođendan najjačoj ženi koju poznajem, lavici! Hvala sve što si uradila za čoveka pored sebe", napisao je Dražen uz fotografiju Siniše i Arijane.

Našem čuvenom reprezentativcu, a kasnije i selektoru državnog tima, prvi put je dijagnostikovana akutna leukemija u leto 2019. godine. U više navrata je po nekoliko nedelja provodio u bolnici, znatno je smršao i ostao bez kose.

Srpski as je za to vreme prošao kroz tri ciklusa hemioterapija, a odrađena mu je i transplantacija koštane srži. Na sve to tokom epidemije korone na Apeninima 2020. preležao je i opaki virus, a ubrzo se potpuno vratio treninzima i obavezama u Bolonji.

Nažalost, krajem februara prošle godine, tokom utakmice sa Salernitanom u Seriji A, iskusni stručnjak je ponovo osetio simptome bolesti. Miha je posle nekoliko dana potvrdio da mu se leukemija vratila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija