• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2023

07:00

Nije kraj! Selektor Portugala otkrio nešto neverovatno u vezi sa Ronaldom!

printscreen

Fudbal

Nije kraj! Selektor Portugala otkrio nešto neverovatno u vezi sa Ronaldom!

Podeli vest

Selektor Portugala, Roberto Martinez, rekao je nešto što verovatno znači da ćemo Kristijana Ronalda da gledamo na Svetskom prvenstvu 2026. godine.

Reprezentacija Portugala nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru završila je u četvrtfinalu porazom od Maroka koji je na kraju ostvario najveći uspeh od svih afričkih selekcija ikad i osvojio 4. mesto.

Nakon tog poraza suze Kristijana Ronalda su obišle svet, mnogi su mislili kako su ga poslednji put gledali na Mundijalu, ali čini se da su se prevarili.

Naredno Svetsko prvenstvo igra se 2026. godine u Kanadi, SAD i Meksiku i igraće po prvi put 48 reprezentacija i svakako da se očekuje da svoje mesto među 16 evropskih selekcija nađe i Portugal.

A u timu Portugala mogli bi ponovo da gledamo Kristijana Ronalda, sudeći prema izjavi koju je dao selektor Roberto Martinez.

Foto: reuters

 

Naime, Ronaldo je ranije ove godine stigao do 200 nastupa za selekciju Portugala, ali ne želi da se zaustavi na tom broju.

Roberto Martinez u jednom intervjuu je rekao kako mu je zvezda Al Nasra rekla kako hoće da stigne do 250 nastupa za svoju reprezentaciju.

To definitivno znači da bi Kristijano Ronaldo i 2026. godine morao da nosi dres Portugala, s obzirom na to da reprezentacije u proseku igraju po deset utakmica godišnje, izuzev onih koje odu do samog kraja nekog velikog turnira.

Svim fudbalskim fanovima sigurno bi bilo drago da ponovo gledaju Kristijana Ronalda na Mundijalu, a ostaje da vidimo da li će se to i dogoditi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija