• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2024

19:54

Šta je Gudelj Bogu zgrešio?! Sa Anastasijom izgubio bebu, brata mu oživljavali, a sad - novi užas!

Reuters

Fudbal

Šta je Gudelj Bogu zgrešio?! Sa Anastasijom izgubio bebu, brata mu oživljavali, a sad - novi užas!

Podeli vest

Maler za malerom prati Nemanju Gudelja. Sve je počelo još prošle godine, a kako je krenulo ni 2024. fudbaleru Sevilje i srpskom reprezentativcu neće biti srećnija.

Španski klub je danas saopštio da će Gudelj biti podvrgnut operaciji levog kolena i zabrinuo selektora Dragana Stojkovića i fudbalsku Srbiju, jer kako stvari stoje "visi" mu Evropsko prvenstvo na kojem "orlovi" učestvuju posle 24 godine. 

Inače, Gudelj se povredio pre pet dana na utakmici 19. kola La Lige između Sevilje i Atletik Bilbaa (0:2).

On je teren napustio u 41. minutu, a posle dodatnih pregleda je utvrđeno da je defanzivni vezista pokidao meniskus levog kolena.

To je samo još jedna u nizu neprijatnosti, koje su se u poslednjih godinu dana dogodile Gudelju.

Podsetimo, supruga Anastasija Ražnatović je u maju prošle godine izgubila bebu, a tužnu vest objavio je upravo srpski fudbaler..

Par je nekoliko nedelja pre toga saopštio lepu vest, da je Anastasija trudna, ali nažalost, trudnoća je prekinuta.

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasijaa

 

Kako je fudbaler naveo u objavi na Instagramu, bio je to "bolan trenutak" za njih i dodao da će njihova "ljubav pobediti".

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je Gudelj tada na svom Instagram profilu.

Ni tu nije kraj. Prvo u martu, a onda i u decembru 2023. godine Nemanjinom bratu Dragiši stalo je srce na terenu. 

Fudbaler Kordobe onesvestio se na utakmici španske treće lige. Sve se dogodilo u 13. minutu susreta između Kordobe za koju igra Gudelj i Rasing Ferola. Pri rezultatu 1:1 levi bek Kordobe je pao na teren i ostao bez svesti.

Srećom, posle brze intervencije lekara, osvestio se, ali je lekarski tim odlučio da ga hitno prebaci u bolnicu.

Foto: printscreen Twitter

 

Sve se završilo dobro, Dragiša se vratio na teren, a onda krajem prošle godine isti užas. Krajem decembra Dragiša Gudelj opet je doživeo životnu dramu, još jednom je kolabirao na terenu. Zamenjen je u 28. minutu, a onda se oglasio i klub rečima da se oseća dobro.

U 28. minutu susreta između Melija i Kordobe, Gudelj se srušio na terenu, izazivajući zabrinutost među prisutnima. Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak koji prikazuje trenutak kada fudbaler gubi svest i pada na travu.

Doktor Kordobe Bretones podsetio je da je i pored svega što se desilo sreća bila veliki faktor.

– Uspeli smo da ga izvučemo iz ekstremne situacije. Prema podacima iz Evropskog saveta za reanimaciju, preživljavanje u iznenadnoj vanbolničkoj smtri oscilira između pet i 10 odsto pacijenata, dok u masovnom događaju, kao što je bio u slučaju kod Gudelja, stopa preživljavanja je 30 odsto – otkrio je Bretones.

Dragiša je, srećom sada dobro, ali Nemanja nije. Maleri se nastavljaju.

Samo da se sve dobro završi, da se Nemanja što pre oporavi i vrati na teren i da ga vidimo na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija