• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2024

14:45

Šok transfer! Igrao za Zvezdu, hteo ga Partizan, završio u Crnoj Gori!

Starsportphoto

Fudbal

Šok transfer! Igrao za Zvezdu, hteo ga Partizan, završio u Crnoj Gori!

Podeli vest

Ovo je zaista malo ko očekivao!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Đorđe Despotović (31), novi je igrač podgoričke Budućnosti, saopštio je crnogorski velikan!

Ovakav epilog malo ko je očekivao, s obzirom da se očekivalo da momak iz Donje Borine potpiše za neku od ruskih ekipa. Spominjalo se da će se vratiti u Rubin iz Kazanja, ali on je na kraju odlučio da u narednih šest meseci igra za čuveni klub iz Podgorice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Budućnost Podgorica (@fk_buducnost_podgorica)

Iskusni napadač zadužio je dres sa brojem devet i nema nikakve sumnje da će biti ogromno pojačanje Budućnosti u trci za titulu. Đorđe je bez kluba već pet meseci pošto mu je istekao ugovor sa Arsenalom iz Tule, a ruski mediji su verovali da će se vratiti u Rubin, gde je igrao sa mnogo uspeha.

Popularni Despot ponikao je u Crvenoj zvezdi, ali je još kao mlad igrač prešao u subotički Spartak, gde je stekao ime. Kasnije je igrao za Lokeren, ponovo Crvenu zvezdu u kojoj se nije proslavio, a onda je otišao u inostranstvo i nastupao za Astanu, Žetisu, Kajrat, Tobol, Orenburg, Rubin i Arsenal Tulu. Do juče je bio slobodan igrač, a danas je potpisao za Podgoričane.

Foto: Starsportphoto

 

 

Prošlog leta, zanimljivo, bio je na meti Partizana, a slično je bilo i 2018. godine. Pre šest godina povodom interesovanja crno-belih dao je izjavu da je profesionalac i da je u Kazahstanu takođe igrao za dva rivalska kluba. Time je, na neki način, nagovestio da ne bi imao ništa protiv da pojača klub iz Humske. To se nije dogodilo, ni tada, a ni prošlog leta, kada se ponovo govorkalo da bi mogao u Partizan.

Navodno, u prethodnih nekoliko godina pokušavala je da ga dovede i Crvena zvezda, a bio je i na širem spisku A reprezentacije Srbije. Međutim, za nacionalni tim nikad nije debitovao.

Pažnju javnosti privukao je i juče, na veliki praznik Bogojavljenje, kada je u Malom Zvorniku na Zvorničkom jezeru pobedio u plivanju za Časni krst.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija