• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

18:58

Teodosić spreman za derbi! Sferopulos zna šta čeka Zvezdu protiv Partizana!

Starsportphoto

Fudbal

Teodosić spreman za derbi! Sferopulos zna šta čeka Zvezdu protiv Partizana!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos ocenio je da je svaki "večiti" derbi protiv Partizana važan.

Grčki stručnjak istakao je i da će Miloš Teodosić biti u sastavu za predstojeći derbi u ABA ligi.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Partizan u nedelju u Beogradskoj areni Partizan od 19.00 u 18. kolu ABA lige.

- Svaka utakmica sa Partizanom je važna, igrali smo već do sada. Znamo važnost i ove utakmice, kao što je i svaka važna, ali znamo i da smo prvi na tabeli u ovom trenutku. Imamo dodatni motiv jer želimo da ostanemo na prvom mestu - rekao je Sferopulos za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 

Posle dve nedelje pauze zbog povrede, u sastavu ekipe za sutrašnji meč trebalo bi da bude i Miloš Teodosić.

- Teodosić će trenirati u subotu i mislim da će biti sprema kao i ostali momci. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i bodre naš tim ali fer, sportski i korektno - rekao je trener crveno-belih.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac očekuje zanimljiv meč.

- Svaka utakmica sa Partizanom je velika utakmica, veliki je i ulog. Ipak, dobro se znamo, ovo će biti četvrti derbi u sezoni. Očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se našoj pobedi, uz veliku podršku naših navijača sa tribina - rekao je Davidovac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Partizan pred derbi analizira poraz od Zvezde! Željko sve otkrio
Partizan

Partizan pred derbi analizira poraz od Zvezde! Željko sve otkrio

Košarkaše Partizana nakon pobede nad Žalgirisom sinoć u Evroligi (81:72) očekuje derbi protiv Crvene zvezde u 18. kolu ABA lige sutra od 19.00 (B92, Arena 1 premijum). Uoči tog meča oglasio se trener crno-belih Željko Obradović i otkrio kako se njegova ekipa sprema za težak meč.

27.01.2024

16:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija