• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

12:49

Mora da je važno, zove me zubar! Urnebesna situacija na Klopovoj konferenciji (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Mora da je važno, zove me zubar! Urnebesna situacija na Klopovoj konferenciji (VIDEO)

Podeli vest

Nemački strateg pokazao da će i karakterno faliti Premijer ligi kada na kraju sezone napusti Liverpul.

Nema sumnje da će Jirgen Klop titulom u Premijer ligi želeti da se oprosti od Liverpula. Nemac je najavio da na kraju sezone napušta "Enfild" zbog čega je za navijače svaka utakmica "redsa" do kraja sezone oproštajna. 

Prethodne dve rutinski su dobili, ali ih sutra očekuje najteži zadatak budući da gostuju Arsenalu u Londonu. Četa Mikela Artete je uz Mančester siti glavni konkurent Liverpula u borbi za titulu, a iako ih na "Emiratima" očekuje pakleno težak posao u taboru "redsa" vlada sjajna atmosfera. 

Potvrda toga desila se na konferenciji za medije. Jirgen Klop slušao je pitanje novinara kada mu je u jedom momentu zazvonio telefon. Kao i uvek, Nemac je svojom reakcijom zasmejao sve prisutne budući da je svima pokazao ko ga u tom momentu zove

Zubar je bio veoma uporan budući da je dva puta zvao nemačkog stratega. 

 

 

"Mora da je baš važno", rekao je Klop i zasmejao sve prisutne. 

Utakmica između Arsenala i Liverpula na programu je u nedelju od 17.30. "Redsi" su lideri Premijer lige sa pet bodova više u odnosu na "topdžije" i Mančester siti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija