• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

16:45

Korejci se potukli! Zvezdin Hvang razdvajao saigrače!

Reuters

Fudbal

Korejci se potukli! Zvezdin Hvang razdvajao saigrače!

Podeli vest

Otkrivena pozadina neuspeha na Azijskom kupu.

Fudbaleri Južne Koreje nisu uspeli da osvoje kontinentalno takmičenje, iako su bili jedan od glavnih favorita. Na šampionski trofej čekaju još od 1960. godine, a ovog puta su stali u polufinalu, gde ih je savladao Jordan sa 2:0 i tako napravio istorijsku senzaciju.

Međutim, sada su na površinu isplivali sočni detalji, koji potvrđuju da mnogo toga u timu Jirgena Klinsmana nije funkcionisalo kako treba, počev od međuljudskih odnosa.

Naime, tamošnji fudbalski Savez potvrdio je pisanja britanskih medija da je kapiten reprezentacije Hjong Min Son (31) povredio prst tokom sukoba sa saigračem Li Kang Inom (22), dan uoči polufinala.

 

Foto: Reuters

Hjong Min Son

Sve je počelo tako što je prvotimac Pariz Sen Žermena prebrzo završio timsku večeru i otišao da igra stoni tenis. To je razbesnelo zvezdu Totenhema, a posle svađe, došlo je i do fizičkog obračuna.

Neimenovani izvor otkrio je da je Son prvo zamolio mlađe igrače da sednu i budu tiši, ali da su na to usledile "reči nepoštovanja". Iskusni napadač je potom zgrabio Lija za kragnu, ali mu je mladi ofanzivac uzvratio i udario ga po šaci. Ubrzo su uleteli i ostali igrači, među kojima je bio i vezista Crvene zvezde In Bom Hvang, pa su razdvojili zavađene strane.

Foto: Reuters

Li Kang In

Nakon sukoba, nekoliko starijih reprezentativaca, na čelu sa Sonom, tražilo je od selektora Klinsmana da izostavi Lija iz startne postave za duel sa Jordanom, što Nemac nije učinio. I krilni napadač se utopio u kompletno sivilo ekipe, dok je kapiten utakmicu odigrao sa zavojem na ruci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Srbinu dani odbrojani! Kostić sve bliži odlasku!
Fudbal

Srbinu dani odbrojani! Kostić sve bliži odlasku!

Ukoliko ove sezone ne osvoje šampionsku titulu u Seriji A, čelnici Juventusa imaju u planu značajnu promenu igračkog kadra. Među fudbalerima koji će u junu najverovatnije napustiti klub iz Torina je i reprezentativac Srbije, Filip Kostić (31).

14.02.2024

16:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija