• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

16.02.2024

15:04

Da vam se zavrti u glavi od novca: IMT prodaje Vukića u Emirate

prvaliga.rs/printscreen

Fudbal

Da vam se zavrti u glavi od novca: IMT prodaje Vukića u Emirate

Podeli vest

Čelnici IMT-a trenutno se nalaze u Emiratima, gde sa Al Džazirom pregovaraju o prodaji Nikole Vukića (19), saznaje Informer. Transfer bi trebalo da iznosi milion evra, što je za klub sa Novog Beograda ogroman novac.

Ofanzivnom vezisti ovo je prva sezona u seniorskom fudbalu i odigrao je 20 utakmica i dao dva gola. 

Sportski direktor IMT-a Predrag Govedarica i prvi čovek kluba Rade Dunjić nalaze se trenutno u Emiratima, gde sa predstavnicima tamošnjeg kluba dogovaraju detalje. Prema rečima našeg izvora, transfer bi uskoro trebalo da bude realizovan.

Foto: Starsportphoto

 

- Vukić je dete koje je bilo i u mlađim kategorijama IMT-a. Letos je prekomandovan u prvi tim i bio je standardan u mečevima Superlige. Dobro se pokazao, a uz to ima 19 godina. Uklapa se u profil igrača za koje su strani klubovi spremni da plate mnogo novca. Trebalo bi da transfer bude milion evra. Ljudi koji vode IMT su već iskusni pregovarači i neće pristati na manje - objašnjava naš izvor.

Ove zime, IMT je već prodao Miloša Lukovića u Strazbur za 4,7 miliona evra. Za prosečan superligaški klub ovo je ozbiljan novac. Sa transferom Vukića, zatvoričće finansije za naredni period. Takođe, profilisaće se kao klub, ima talentovane, mlade i kvalitetne igrače. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija