• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

24.02.2024

00:05

Otac selektora Nemačke izvršio samoubistvo! Radio za tajnu službu i hteo je to

REUTERS/Heiko Becker

Fudbal

Otac selektora Nemačke izvršio samoubistvo! Radio za tajnu službu i hteo je to

Podeli vest

Selektor Nemačke Julijan Nagelsman (36) otkrio je da je njegov otac izvršio samoubistvo!

U velikoj ispovesti za čuveni nemački "Špigl", mladi nemački stručnjak otkrio je da je ostao bez oca pre 16 godina, o čemu nikada ranije nije pričao.

Nije bilo oproštajnog pisma niti je išta ukazivalo da će se to dogoditi, ali Nagelsman misli da ga je posao uništio.

- Ne smem mnogo toga da pričam, ali moj otac je radio za Federalnu obaveštajnu službu. Ne znam ni ja šta tačno, ali nije radio u administraciji. Često je govorio da mu je svega previše. U njegovom poslu nije bilo razmene osećanja. Savladao ga je. Nije ostavio samoubilačku poruku, nije bilo objašnjenja. Način na koji je sebi oduzeo život pokazao da je njegova odluka apsolutno jasna. To je bilo veoma loše za porodicu, ali mi je pomoglo da znam da je on zaista želeo da umre i da se nije radilo o vapaju za pomoć ili o signalu. Mislim da moram da poštujem takvu odluku - rekao je Nagelsman.

Nemac dodaje i da dugo nije znao za koga mu otac radi, a i kada je saznao nije mu pričao detalje jer nije smeo.

- Kao mlađi svima sam pričao da je ono što sam oduvek i verovao da jeste, profesionalni vojnik. Čak je i moj deda verovao da mu je sin vojnik - dodao je Nagelsman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija