• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

23.02.2024

23:10

Ovo niko nije očekivao! Alkaraz skupljao loptice Lajoviću

Tanjug

Tenis

Ovo niko nije očekivao! Alkaraz skupljao loptice Lajoviću

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz vratio se na teren prvi put pošto je zbog povrede morao da se povuče sa turnira u Rio De Žaneiru.

Momak iz Mursije pre dva dana predao je meč Tijagu Monteiru u prvom kolu pomenutog turnira kada je iskrenuo zglob, a sada se vratio na teren i to zbog neobičnog razloga. 

Naime, Alkaraz je imao novi zadatak na turniru u Brazilu, a to je da pomaže svom mlađem bratu Alvaru.

Mlađi Alkaraz je bio sparing partner srpskom teniseru Dušanu Lajoviću, koji se takođe takmiči u Riju, a koji je večeras igrao u četvrtfinalu protiv Argentinca Fransiska Serondula.

Popularni Karlitos je dok su njegov brat i Duci razmenjivali udarce, imao specijalno zaduženje, a to je da skuplja i dodaje im loptice. Situacija u kojoj nismo navikli da vidimo drugog igrača sveta. 

 

 

Inače, Alkarazova povreda nije ozbiljna, pošto je posle pregleda ustanovljeno da je potrebno da miruje nekoliko dana. On se tako pojavio na treningu svog brata i Lajovića sa bandažama oko skočnog zgloba. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Korak bliže Evrobasketu! Srbija srušila Finsku!
Košarka

Korak bliže Evrobasketu! Srbija srušila Finsku!

Košarkaši Srbije uspešno su započeli kvalifikacije za Evrobasket 2025. godine. Svetski vicešampioni pobedili su Finsku rezultatom 77:61 (17:20, 19:14, 22:17, 19:10) pred svojom publikom u beogradskoj dvorani Pionir.

23.02.2024

21:59

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija