• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: D. V.

21.02.2024

21:08

Alkaraz otkrio stanje povrede! Bio sam na magnetnoj, pričao sa doktorima...

Tanjug/AP

Tenis

Alkaraz otkrio stanje povrede! Bio sam na magnetnoj, pričao sa doktorima...

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) oglasio se povodom povede zgloba na turniru u Rio de Žaneiru.

Alkaraz je predao meč Tijago Monteiru već u prvom kolu turnira u Brazilu, pošto je na početku meča proklizao i iskrenuo zglob. Španac je istog trenutka odlučio da preda duel, a teren je napustio šepajući, što je zabrinulo mnoge njegove navijače. 

Momak iz Mursije večeras se oglasio na Instagramu i otkrio stanje njegove povrede posle prvih pregleda.  

"Odradio sam magnetnu rezonancu na članku posle povrede. Posle razgovora sa svojim doktorom i fizioterapeutima dijagnoza je da je u pitanju istegnuće drugog stepena. Moraću nekoliko dana da budem van terena. Vidimo se u Las Vegasu i Indijan Velsu", napisao je Španac na Instagramu. 

Alakaraz je tako potvrdio da će prvo igrati na egzibiciji u Las Vegasom zajedno sa svojim zemljakom Rafaleom Nadalom, a potom i na prvom mastersu u sezoni Indijan Velsu, koji je na programu od 6. do 17. marta. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija