• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2024

18:45

Hrvatski huligani se ne smiruju! Španci prošli kroz pakao u Zagrebu...

EPAIMAGES

Fudbal

Hrvatski huligani se ne smiruju! Španci prošli kroz pakao u Zagrebu...

Podeli vest

Bacili su suzavac na nas, a onda nas šutirali, ispričao je jedan od navijača Betisa.

Nažalost, kvalifikacije za Ligu šampiona ove sezone ostale su upamćene po tragičnom događaju koji se desio u Atini. Huligani iz Hrvatske, navijači Dinamo Zagreba, oglušili su se o zabranu UEFA, doputovali u grčku prestonicu i tamo se sukobili sa pristalicama AEK-a. U opštoj tuči jedno lice je stradalo, ali očigledno ni to nije bila dovoljna opomena za Hrvate...

Uoči utakmice Dinama i Betisa koja je na programu u četvrtak u Zagrebu, huligani su napali Špance koji su doputovali u Hrvatsku. Žrtve napada bili su navijači, sve se desilo u utorak uveče, a ispovest jednog od pretučenih Španaca preneli su tamošnji mediji. 

- Izašli smo iz taksija i tražili ge se nalazi naš hostel. Odjednom nam se približio jedan muškarac i pitao gde smo smešteni. Nakon što smo odgovorili, pozvao je ostale, porpskali su nas suzavcem, bacili na pod i šutirali. Uspeli smo nakon toga da im pomognemo - otkriva Španac. 

Foto: EPAIMAGES

 

Navijači Betisa odmah su otišli u policiju koja je odmah izašla na teren. Žrtvama su uzeti otisci prstiju, a "Večernji list" potvrdio je da su napadači bili zapravo "Bad Blue Boysi" jer se njihove prostorije nalaze u blizini. 

- Policija nam je rekla da su nas napali Dinamovi huligani jer se naš hostel nalazio blizu njihovih prostorija - rekao je navijač Betisa. 

Španski mediji izdali su opomenu navijačima Betisa koji tek treba da stignu u Hrvatsku. Očekuje se da bude oko 400 gostujućih pristalica na "Maksimiru" u četvrtak, dok su žrtve napada odmah promenile smeštaj kako bi izbegli dodatne probleme. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija