• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

13:20

Nezapamćeni haos u Hrvatskoj! Hajduk krade Dinamu igrača od 10.000.000 evra!

EPA

Fudbal

Nezapamćeni haos u Hrvatskoj! Hajduk krade Dinamu igrača od 10.000.000 evra!

Podeli vest

Najveći rivali u komšiluku "zaratili" oko istog fudbalera.

Nezapamćeni haos u Hrvatskoj zbog fudbala! Kako navode svi vodeći tamošnji mediji, lider prvenstva Hajduk iz Splita angažovaće ofanzivca Josipa Brekala (25), koji je mesecima unazad bio nadomak povratka u Dinamo iz Zagreba.

Reč je o aktuelnom igraču Fiorentine, na koga u tom klubu ne računaju. Brekalo je dete Dinama i igrač koji je prilikom odlaska sa "Maksimira" u Volfsburg plaćen čak 10.000.000 evra. U prethodnih nekoliko meseci u više navrata je povezivan sa povratkom među "modre", ali u poslednja dva dana stižu informacije da se u trku uključio klub iz Splita. I da je trenutno favorit da ga dovede.

Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch

 

 

Reč je o pozajmici do kraja sezone, koju će Hajduk platiti 200.000 evra. Čitavu priču potvrdio je i najpoznatiji fudbalski transfer insajder, Đanluka Di Marcio.

"Hajduk je preko noći postigao dogovor sa Fiorentinom. Brekalo dolazi u Split na pozajmicu, a Fiorentina će za to dobiti 200.000 evra", navodi Di Marcio, uz dodatak da je za ovog igrača zainteresovan i Olimpijakos.

Hrvatski portal "Indeks" donosi još neke zanimljive detalje "krađe veka". Naime, Brekalo je već bio u avionu za Zagreb na potpis ugovora sa Dinamom, ali iz kluba su odugovlačili i kasnili sa slanjem dokumentacije, što je Brekalo protumačio kao znak da ga ne žele.

U priču se uključio Hajduk i sada se čeka ozvaničenje dogovora. Podsetimo, Splićani su u ovom prelaznom roku već doveli jedno veoma poznato ime, a reč je o čuvenom fudbaleru Ivanu Perišiću, koji je došao iz Totenhema.

Osim toga, jako je zanimljivo i što se tiče situacije na tabeli. Hajduk nakon dugo vremena drži lidersku poziciju i ima tri boda više od drugoplasirane Rijeke, a Dinamo je trećeplasirani na tabeli sa sedam bodova manje u odnosu na najvećeg rivala.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija