• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

25.02.2024

22:13

Bivši selektor odjavio Bavarce: Nisam zainteresovan za Bajern!

EPAIMAGES

Fudbal

Bivši selektor odjavio Bavarce: Nisam zainteresovan za Bajern!

Podeli vest

Nekadašnji selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joakim Lev izjavio je danas da ne planira na kraju sezone da preuzme Bajern iz Minhena, prenosi Bild.

Lev je bio selektor Nemačke od 2006. do 2021. godine. On je trenutno bez angažmana, a pojedini nemački mediji su objavili da bi Lev na kraju sezone mogao da preuzme Bajern. 

Trener Bajerna Tomas Tuhel napustiće na kraju sezone klub iz Minhena.

- Verovatno postoje razlozi zašto neću da budem trener Bajerna - rekao je Lev i nastavio.

- Bajern verovatno nije zainteresovan za mene kao trenera. A ni ja nemam interes za Bajern. Ja sam dovoljno dugo bio selektor Nemačke. Ne dolazi u obzir u ovom trenutku da postanem trener u nekom nemačkom klubu. 17 godina sam putovao kroz ovu zemlju, bio na svim stadionima... Nemačka ima dobre klubove, ali oni ne predstavljaju dovoljnu motivaciju za mene.

Foto: Reuters

 

On je 2014. godine sa selekcijom Nemačke osvojio Svetsko prvenstvo, koje je održano u Brazilu, dok je sa "pancerima" bio treći na Mundijalu u Južnoj Africi 2010.

- Nisam se povukao iz fudbala, ali ću na kraju sezone videti da li će biti nekih ponuda. Možda će neko da potraži kvalifikovanog trenera za selektora nacionalne reprezentacije. Videću šta će mi biti na raspolaganju - istakao je Lev.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija