• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

27.02.2024

21:13

Rasulo u Junajtedu! Igrači posle poraza od Fulama imali šokantan zahtev

AP PHOTO

Fudbal

Rasulo u Junajtedu! Igrači posle poraza od Fulama imali šokantan zahtev

Podeli vest

Fudbaleri Manečester junajteda šokirali su čelnike kluba i stručni štab zahtevom za slobodne dane. Sve to ne bi bilo problem da "crveni đavoli" to nisu tražili samo dan posle neočekivanog poraza od Fulama (2:1) u 26. kolu Premijer lige.

Ponadali su se navijači da su izabranici Erika Ten Haga posle turbulentnog početka sezone konačno ušli u formu pošto su vezali pet pobeda u prvenstvu, ali je na "Old Traford" u subotu stigao klub iz Londona i zadao bolan udarac

I umesto da posle poraza od "kolibara" igrači sa stručnim štabom sednu i urade video analizu utakmice, oni su kako prenosi britanski "Gardijan" tražili slobodan dan jer su bili umorni od meča.

Ovaj zahtev naljutio stručni štab "đavola", prvenstveno Ten Haga koji nije mogao da veruje šta su ga igrači pitali. Naravno, prvotimci Junajteda su glatko odbijeni.

 

 

Junajted je porazom od Fulama prekinuo seriju od pet trijumfa, što je bio njihov najduži pobednički niz ove sezone. Pred "đavolima" su redom padali Njuport, Vulverhempton, Vest Hem, Aston Vila i Luton, ali su onda udarili u zid zvani Fulam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija