• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

01.03.2024

10:08

Argentinac ostaje bez medalje iz Katara! Bivša supruga prodaje zlato sa Mundijala zbog rate za kredit!?

EPAIMAGES

Fudbal

Argentinac ostaje bez medalje iz Katara! Bivša supruga prodaje zlato sa Mundijala zbog rate za kredit!?

Podeli vest

Ezekijel Palasios odbija da uplati novac bivšoj supruzi koja je rešila da proda njegovu medalju sa Svetskog prvenstva.

Svašta se dešava svetski poznatim fudbalerima, ali drama kroz koju prolazi Ezekijel Palasios prevazilazi granice realnosti...

Naime, Džeskia je na aukciju postavila vredne stvari koje poseduje vezista Bajer Leverkuzena, a koje su ostale u njenom domu. Među njima i zlatna medalja sa Svetskog prvenstva u Kataru. Razlog? Krajnje bizaran! Naime, Džesika i Ezekijel su se posvađali, Argentinac ne želi da joj da novac za hipotenu na stan u kom živi te je ona rešila da proda njegove stvari i zaradi ogromnu svotu novca. 

- Ekzekijel mi je rekao da neće da plati ono što duguje jer nije znao da li će moći da zadrži stan ili ne. Tražim samo da potpiše razvod i da mi da ono što mi je dužan za stvari koje smo zajedno radili - rekla je Džesika Frijas. 

Iako deluje nerealno da bi argentinska lepotica mogla da učini takvu stvar, činjenice su nešto drugačije. Džesika je pokazala da je spremna za tako nešto budući da je već prodala njegov potpisani dres sa Mundijala. 

- Prodaću sve na aukciji da platim imovinu ako budem morala. Imam neke majice koje mi je Ezekijel dao i ima još nekih veoma vrednih stvari kao što je medalja njegovog pobednika Svetskog kupa. Prodala bih najvažnije stvari koje ima kao fudbaler da izmirim dug jer mi treba krov nad glavom. Pokušavam da radim, ali sam bila sa njim pet godina - objasnila je supruga Ezekijela Palasiosa. 

Za porodične probleme nikada nije vreme, ali utisak je da Džesika Frijas nij mogla da odabere gori momenat. Ezekijel Palasios igra sjajno ove sezone, jedan je od ključnih igrača Bajer Leverkuzena u pohodu na šampionsku titulu, a trenutna situacija mogla bi značajno da utiče na formu argentinskog reprezentativca. 

Palasios je ove sezone odigrao 22 utakmice u svom takmičenjima, postigao je pet golova i upisao dve asistencije. Za reprezentaciju Argentine ima 28 nastupa, ali još uvek nije postigao prvenac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija