• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

11.03.2024

17:33

"Večiti" dobili sudije! Crno-belima debitant, a evo ko čeka Zvezdu u Nišu!

Starsportphoto

Fudbal

"Večiti" dobili sudije! Crno-belima debitant, a evo ko čeka Zvezdu u Nišu!

Podeli vest

U 24. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su uzbudljiv večiti derbi završen rezultatom 2:2.

Crno-bele i komšije iz Ljutice Bogdana čekaju novi izazovi u 25. kolu, gde će Partizan dočekati Napredak, dok će Crvena zvezda gostovati u Nišu protiv Radničkog.

Partizan neće moći da računa na povređene Mateusa Saldanju i Svetozara Markovića, koji su se suočili s povredama tokom večitog derbija.

Glavni sudija ekipi Igora Duljaja biće Nikola Radaković, koji još nije delio pravdu Partizanu tokom ove sezone.

Foto: Tanjug/AP

 

Radaković će imati podršku Svetozara Živina i Dragana Peranovića, dok će četvrti sudija biti Predrag Janjuš. U VAR sobi će sedeti Momčilo Marković i Miloš Karadžić.

Crvena zvezda će na Čairu igrati protiv Radničkog, a pravdu će deliti Marko Ivković, sudija koji je nedavno dosudio dva jedanaesterca protiv Čukaričkog u 22. kolu.

Ivkoviću će pomagati Marko Đuričić i Milorad Jovanović, dok će četvrti sudija biti Nikola Đorđević. U VAR sobi će sedeti Danilo Nikolić i Nikola Đorović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija