• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

13.03.2024

08:44

Mitar lupao glavom o ormar... Ludnica u svlačionici Al Hilala (VIDEO)

printscrine

Fudbal

Mitar lupao glavom o ormar... Ludnica u svlačionici Al Hilala (VIDEO)

Podeli vest

Al Hilal, za koji igraju naši reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, postao je klub sa najviše uzastopnih pobeda u istoriji fudbala, pa je rekord ludo proslavljen u svlačionici.

Pobedom nad Al Itihadom 2:0 u gostima u revanš utakmici četvrtfinala azijske Lige šampiona, Al Hilal je došao do 28 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. Tako su srpski reprezentativci u Ginisovoj knjizi rekorda.

Posle pobede usledilo je ludo slavlje fubalera u svlačionioci, a izdominirao je srpski napadač. Al Bulajal je završio na stolu i igrao dok su mu saigrači u transu skandiralu, a  naš napadač je u ritmu udarao glavom u ormar, dok su ga ostali u neverici gledali šta radi. 

Uvek drugačiji od drugih! Pogledajte!

 

 

 

Prethodno  je svetski rekord držao TNS iz Velsa koji je u tamošnjem šampionatu vezao 27 pobeda, pa slede  Ajaks (nizovi od 26 i 25 pobeda), još jedan niz TNS-a (25), brazilska Koritiba (24), Bajern (23), Real Madrid (22)…

Serija Al Hilala je počela 25. septembra u saudijskom Kupu kralja. Od tada su pobedili u još dva kupa meča, 16 utakmica saudijskog šampionata i devet utakmica Lige šampiona Azije. Na čelu su tabele lige Saudijske Arabije sa 65 bodova, 12 više od Al Nasra koji je najbliži pratilac.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija