• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.P.

23.03.2024

17:04

"Nemoj, i ja ću da plačem"! Slavni Brazilac otkrio Ibrinu drugu stranu!

EPA Images

Fudbal

"Nemoj, i ja ću da plačem"! Slavni Brazilac otkrio Ibrinu drugu stranu!

Podeli vest

Fudbaler Đenove, Junior Mesijas (32), otkrio je šta mu je legendarni Zlatan Ibrahimović rekao nakon što je postigao najvažniji gol u karijeri, protiv Atletiko Madrida u Ligi šampiona.

Bio je čuveni Zlatan saigrač Brazilcu u Milanu, a Mesijas se prisetio utakmice koja se odigrala krajem novembra 2021. godine, kada je italijanski gigant trijumfovao nad španskim klubom (1:0) i to zahvaljujući njegovom golu. 


- Na "Metropolitanu" je bila situacija da ako ne pobedimo - ispali smo. Ušao sam u 78. minutu utakmice i postigao pogodak glavom na tri minuta od kraja. Prošao sam dva igrača i pošao ka Teu Ernandezu, koji je dodao Kesiju loptu, a ja sam bio na pravom mestu, šutnuo i ušla je u gpl.  Pamticu taj pogodak do kraja života, a neće ga zaboraviti ni navijači Milana, siguran sam. Posle meča sam plakao od sreće jer sam zatresao mrežu i to u Ligi šampiona. Ostvario sam ono što sam oduvek želeo - istakao je Brazilac za italijansku "Republiku". 

 

 

 

 

Ne skriva Brazilac da je bio izuzetno emotivan, ali i da je njegov uspeh dirnuo i Ibrahimovića, koji važi za "stenu".

- Zlatan je došao da me zagrli i rekao mi "Nemoj, inače ću i ja početi da plačem". Ali nećemo reći da je Ibra bio emotivan, inače će me ubiti. Ko ga ne poznaje ne može ni zamisliti kakav je on izvanredan lik. Veliki i jako human čovek, koji je beskrajno simpatičan - dodao je Mesijas.

 

 

 

Brazilac je na 15 mečeva u Seriji A ove sezone postigao jedan pogodak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija