• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

24.03.2024

18:45

Selektor jasan pred meč sa Kiprom! Piksi: Hoću da vidim reakciju svih igrača

Starsportphoto

Fudbal

Selektor jasan pred meč sa Kiprom! Piksi: Hoću da vidim reakciju svih igrača

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković istakao je da želi da vidi reakciju svog tima.

"Orlove" sutra od 18 časova očekuje pritajeljska utakmica u Larnaki protiv selekcije Kipra. Srpski reprezentativci pokušaće da poprave utisak i prikažu daleko bolju igru posle debakla koji su doživeli u Moskvi od Rusije (4:0)

Selektor je poručio da će ekipa maksimalno ozbiljno pristupiti meču sa Kiprom. 

- Hoću pozitivnu reakciju svih igrača, od zadnje linije do napada. Maksimalno angažovanje i respekt prema principima igre koju želimo da pružimo. Niko se ne oseća lepo kada ga kritikujete, stvaljate pod upitnik njegov kvalitet. Zato želim reakciju. Tim će protiv Kipra izaći maksimalno ozbiljno i sa dosta promena, sigurno - poručio je Stojković, a preneo Fudbalski savez Srbije. 

Foto: Starsportphoto

Selektor Piksi sa fudbalerima Srbije

Piksi je najavio i da će protiv sutrašenjeg rivala isprobati neki novi sistem, koji su uvežbali prethodnih dana.

- Sve je u redu, atmosfera je dobra, okrenuti smo budućnosti, meču koji sledi, nema panike, gledamo napred. Milenković se priključio, svi konkurišu za tim, biće nekih promena i tu nema dileme. Želimo da probamo nešto što smo radili prethodnih dana i ovu utakmicu gledamo kao na rehabilitaciju posle onoga u Rusiji - dodao je selektor "orlova".

Selektor Srbije se još jednom osvrnuo na težak poraz od Rusa i istakao da razume kritiku javnosti, ali da u Moskvi nije bio najbolji tim "orlova". 

- Očekujem da igrači obave sve što treba na terenu. Utakmica u Rusiji je poraz koji je došao, ali to nije bio najbolji tim Srbije i treba biti pošten i to reći. Ima igrača koji su u prednosti na pojedince koji su počeli u Moskvi, a sve to znači da očekujem bolje izdanje sada na Kipru. Razumem i kritiku, sve je to u redu, lek je da se ne ulazi u bilo kakvu vrstu polemike, ali važno je da se sačuva koncentracija, to je najvažnije za ekipu. Pretpostavljam da su ljudi nezadovoljni, a pritisak uvek postoji, sve je to u rok službe. Važno je da radite pošteno i da sve bude dobro na kraju - zaključio je selektor Srbije.

Foto: Starsportphoto

Lazar Samardžić

Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić protiv Kipra bi trebalo da dobije šansu od prvog minuta utakmice. 
- Poslednje tri utakmice nisam mnogo igrao, zato mi je drago što ću početi protiv Kipra i nadam se da ću pokazati kvalitet. Straha nemamo, pokazaćemo reakciju protiv Kipra - jasan je fudbaler Udinezea. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija