• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

24.03.2024

15:43

Saldanju svi prate! Brazilac na listi želja člana Serije A!

Starsportphoto

Fudbal

Saldanju svi prate! Brazilac na listi želja člana Serije A!

Podeli vest

Fudbaler Partizana, Mateus Saldanja (24), sviđa se čelnicima i sportskom sektoru Torina.

Odlična jesenja sezona napadača crno-belih skrenula je pažnju mnogobrojnih evropskih klubova, pre svih, Sevilje i Fenerbahčea, koji su zimus ozbiljno zagrizli za njega.

Međutim, najbolji strelac "parnog valjka" i Superlige ostao je u Humskoj, ali ga je na startu prolećnog dela povreda zadnje lože prilično usporila, zbog čega je angažovao i čuvenog stručnjaka iz svoje zemlje, koji mu sada pomaže u oporavku.

Jeste Saldanja postigao golove protiv Javora i Crvene zvezde u 172. "večitom derbiju", ali je više bio van terena, nego na njemu, što se itekako odrazilo i na rezultate Partizana, s obzirom da je ispustio prvo mesto na tabeli.

Bez obzira na sve to, na Apeninima se i dalje priča o Brazilcu. Naime, ugledni "Tutosport" piše da Torino nije odustao od angažovanja sjajnog centarfora, koji je trenutno na koti od 17 pogodaka i pet asistencija na 28 odigranih utakmica. Član Serije A navodno je spreman da mu da platu od milion i po evra.

U tekstu ovog italijanskog lista se navodi da se "bikovi" nisu ohladili od Saldanje, a s obzirom da na leto planiraju da renoviraju napadačku liniju, upravo se Južnoamerikanac pominje kao jedno od potencijalnih pojačanja. 

Foto: Starsportphoto

Mateus Saldanja poslednji put bio na terenu protiv Zvezde

Kako sada stvari stoje, David Okereke koji je pozajmljen iz Kremonezea, neće biti otkupljen, očekuje se i da Pjetro Pelegri napusti klub, a nije blistao ni Antonio Sanabrija.

Zbog toga tehnički direktor Davide Vinjati već ima napravljenu listu želja, a na njoj se, pored golgetera crno-belih, nalaze Anž Joan Boni (20) iz Parme i Arman Lorijente (25) iz Sasuola.

"Torino je ponovo uspostavio kontakt sa Saldanjom, ali Partizan ne odstupa od cene koja iznosi deset miliona evra, koliko je tražio i zimus. Otprilike isto bi koštao i Boni, dok bi Lorijente bio nešto skuplji, budući da je Sasuolo u januaru odbio pomenutu sumu od Lacija", navodi "Tutosport".

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija