• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

22.03.2024

15:00

Brazilac došao u Beograd da pomogne Saldanji! Još minimum 30 dana posta...  (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Brazilac došao u Beograd da pomogne Saldanji! Još minimum 30 dana posta... (VIDEO)

Podeli vest

Brazilski fizioterapeut Metjuz Taveira stigao je u Beograd i pokušaće za manje od 30 dana da oporavi fudbalera Partizana, Mateusa Saldanju (24), koji zbog povrede nije mogao da pomogne treneru Igoru Duljaju i saigračima.

Najbolji strelac Superlige se povredio još na meču sa IMT-om sredinom februara, nakon čega je krenula agonija za Partizan.

Odigrao je Saldanja samo pola sata protiv Železničara, pa oko sat vremena u večitom derbiju protiv Crvene zvezde, a onda ga više nismo videli na terenu.

Kako bi se što pre vratio utakmicama, u pomoć sjajnom napadaču stigao je iskusni stručnjak direktno iz Brazila. Metjuz je na društvenoj mreži "Instagram" objavio fotografiju sa fudbalskim asom, a u opisu objave otkrio je stepen povrede. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 


 

"Ko god je pomislio da idem Srbiju, u pravu je! Još jedna misija, ovoga puta sa mojim bratom Saldanjom. Prošlo je šest godina od Bahia akademije pa sve do danas. Reč o prilično ozbiljnoj povredi zadnje lože (3cm na zadnjoj strani butine). Hoće li biti 100% spreman u narednih mesec dana? Daću sve od sebe da uspemo u misiji. Rezultate ću objavliti na storijima", piše u opisu ove objave.  

 

 

 

 

 

 

 

Najbolji strelac crno-belih, ali i Superlige, zatresao je mrežu crveno-belih na dva uzastopna večita derbija i još više se uvukao pod kožu "grobarima".

Prvo je to učinio 20. decembra prošle godine na domaćem terenu, pred sam odlazak na zimsku pauzu. Tada je golmana Omrija Glazera savladao u 66. minutu, čime je "parnom valjku" doneo trijumf od 2:1 i jesenju titulu, a onda i nedavno na "Marakani" (2:2) i to mu je poslednji gol ove sezone.

Za sada je u Superligi postigao 16 pogodaka na 22 meča i upisao pet asistencija i jasno je da je preko potreban crno-belima, koji ne znaju za pobedu nakon meča sa Crvenom zvezdom (2:2), pošto su potom doživeli poraz kod kuće od Napretka (0:1) i remizirali u Lučanima (1:1).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija