• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

26.03.2024

14:07

Fudbaler Partizana zahvalan Piksiju! Do juče sam ove igrače gledao na TV-u! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Fudbaler Partizana zahvalan Piksiju! Do juče sam ove igrače gledao na TV-u! (VIDEO)

Podeli vest

Debi za Srbiju je ostvarenje mog sna, hvala selektoru Draganu Stojkoviću na podršci - poručio je Samed Baždar (20), mladi fudbaler Partizana

Srbija je deklasirana od Rusije sa 4:0, pa se ispostavilo dobrim što Baždar nije debitovao za nacionalni tim u tom meču. Ipak, dobio je šansu i 11 minuta na terenu protiv Kipra.

- Ostvarila mi se životna želja, debitovao sam u dresu reprezentacije. Igrači koje sam do juče gledao na televiziji i krao im fore, bili su mi saigrači. Ovo je zaista ostvarenje sna -  istakao je Samed Baždar na kraju susreta.

 

 

Reprezentativci Srbije su se namučili u Larnaki.

- Imali smo uspone i padove, najbitnije da smo upisali pobedu. Idemo dalje!

Optimističan je Baždar pred naredne izazove.

- Uvek može bolje. Hvala selektoru Draganu Stojkoviću na podršci i lepim rečima. Rekao mi je da budem miran i da uživam u igri. Vraćam se klupskim izazovima, očekuje nas rasplet sezone. Ostaje da radim još bolje… -  poručio je mladi napadač Partizana za Sport klub.

Baždar je igrao za sve selekcije reprezentacije Srbije, ali najviše za omladinsku, za koju je odigrao 14 mečeva. Postigao je ukupno tri gola u dresu sa državnim grbom, a ove sezone je u Super ligi za crno-bele postigao dva pogotka  i dodao jednu asistenciju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija