• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

03.04.2024

16:43

Detonacija! Ivić se vraća u voljeni klub!?

profimedia

Fudbal

Detonacija! Ivić se vraća u voljeni klub!?

Podeli vest

Kao bomba je sredinom marta odjeknula vest da je srpski trener Vladimir Ivić (46) "dobio korpu" u ruskom Krasnodaru, ali prema poslednjim infromacimaja fubalski stručnjak ne mora da brine za budućnost.

Nije uspeo trofejni trener da podigne neki pehar u Rusiji, kao što je to činio u grčkom PAOK-u i Makabiju iz Tel Aviva. Ipak, bio je blizu takvog podviga i mnoge je šokirala vest da je Srbinu uručen otkaz. 

Srpski strateg koji je vodio bitku za titulu, ostao je bez angažmana iako je njegov tim zaostajao samo bod za vodećim Zenitom. Tamošnji mediji uveliko su najavljivali da je novi ugovor spreman, a navijači su osuli drvlje i kamenje po rukovodstvu zbog toga što mu nije ukazano poverenje.

Ruski novinar Vanja Karpov tvrdi da sada interesovanje za Ivića pokazuju PAOK, Bešiktaš i Trabzon.

Foto: profimedia

 

 

On tvrdi da je vlasnik PAOK-a, Ivan Savidis, kontaktirao Ivića i ponudio mu da se na leto vrati u klub koji ima posebno mesto u njegovom srcu, ali pod jednim uslovom. Naime, Ivić je bio igrač i trener ovog kluba, a tu ekipu vodio je u sezoni 2016/2107. 

Navodno, Savidis namerava da smeni Razvana Lučeskua ukoliko Rumun ne osvoji titulu ove sezone, a u tom slučaju na klupi solunskog kluba zamenio bi ga Srbin.

I to nije sve! Interesovanje za njega pokazuju turski klubovi Bešiktaš i Trabzon, koji su ove sezone daleko od vodećeg dvojca Galatasaraja i Fenerbahčea.

Nekadašnji as Partizana je trenersku karijeru počeo baš u PAOK-u  2013. godine, vodeći sa klupe mladu selekciju kluba iz Soluna, da bi potom preuzeo seniorsku ekipu.

Nakon toga je u dva navrata vodio Makabi iz Tel Aviva, Votford i na kraju Krasnodar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15