• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

07.04.2024

18:57

Kakav derbi na "Old Trafordu"! Bruno ga dao s centra, Salah spasio Liverpul (VIDEO)

Reuters

Fudbal

Kakav derbi na "Old Trafordu"! Bruno ga dao s centra, Salah spasio Liverpul (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su nerešeno sa Liverpulom (2:2) u 32. kolu Premijer lige.

Kakav je meč viđen na "Teatru snova", a ovaj remi mogao bi skupo da košta "crvene" u borbi za titulu. Sa ovim remijem prepustili su prvo mesto na tabeli Arsenalu, s kojim su bodovno izjednačeni (71), a na trećem uzastopnom gostovanju protiv "crvenih đavola" nisu uspeli da slave.

Imaju izabranici Jirgena Klopa za čim da žale, s obzirom da su preko danas izuzetno raspoloženog Luisa Dijaza došli u vođstvo u 23. minutu. Posle kornera s desne strane loptu je glavom na drugu stativu prosledio Darvin Nunjez, a Kolumbijac je sačekao na petercu i u padu je spretno poslao u mrežu.

Međutim, u drugom delu dogodio se potpuni preokret, a ono što je Bruno Fernandeš uradio u 50. minutu još dugo će se pamtiti i prepričavati.

Lopta je bila u posedu gostujućih igrača, oko centra igrališta, a onda je mladi štoper Džerel Kvansa dao poprečni pas kao poslednji igrač odbrane. Iskusni Portugalac je to pratio, presekao dodavanje i šutirao praktično iz prve sa ogromne udaljenosti, tačnije samo što je ušao na polovinu Liverpula. Golman Kajomin Keleher nije stigao na vreme da se vrati...

Erupcija oduševljenja domaćih navijača bila je logična, a atmosfera je dostigla vrhunac u 67. minutu. Mladi Kobi Majno je dobio loptu na levoj strani, odlično se snašao, fenomenalno je šutirao iz okreta sa nekih 15 metara i pogodio suprotan ugao.

Iako su gosti imali veći posed i inicijativu, morali su dobro da se pomuče da bi došli u situaciju da zaprete Onani. Ipak, u 82. minutu je užasno reagovao Van Bisaka, napravio prekršaj nad Eliotom u kaznenom prostoru, a Muhamed Salah bio je precizan sa bele tačke.

Mogao je Liverpul i do celog plena, ali je neverovatno šta je Dijaz promašio u završnici, kada je usamljen sa ivice peterca šutirao preko gola.

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija