• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.04.2024

09:45

Proslavljeni asovi progovorili! Vidić je bio mnogo loš!

Informer

Fudbal

Proslavljeni asovi progovorili! Vidić je bio mnogo loš!

Podeli vest

Legendarni engleski fudbaleri, Rio Ferdinand, Džejmi Karager i Fil Nevil, prisetili su se početaka Nemanje Vidića u Mančesteru junajtedu, istakavši da je srpski as bio izuzetno loš na početku.

Nekadašnji Vidićev saigrač i partner u odbrani, Rio Ferdinand, bio je zatečen kada je prvi put video Srbina i njegove sposobnosti.

- Kada je potpisao, sećaš se kada je potpisao? Momci su govorili, ovaj mora da se vrati, bio je toliko loš na tremningu -  prisetio se Rio u razgovoru za "Skaj".

 

Foto: EPA/STEVE WOODS

 

 

 

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i engleskog velikana stigao je 2006. godine u Mančester iz moskovskog Spartaka, a zadržao se osam godina u klubu sa "Old Traforda" i postao jedan od najboljih defanzivaca u istoriji Premijer lige.

Proslavljenom asu Liverpula Džejmiju Karageru posebno je ostao u sećanju jedan derbi protiv Junajteda, koji je inače bio Vidićev debitantski.

- Dobro se sećam meča na "Enfildu", on i Evra su bili na istoj strani, mislim da je to bila ona utakmica kada je Ošej dao gol u poslenjem minutu. Belami je išao na Vidića. Mi smo napadali na stranu gde je bio "kop" i sećam se Fergusonovih reakcija na klupi, pošto sam igrao pozadi pa nisam bio daleko od njega. Sećam se, nije urlao, samo je uporno gestikulirao rukama ka Vidiću da se smiri, da se fokusira.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Pamti Ferdinand sve u vezi sa velikim prijateljem i nekadašnjim saigračem.

Nemanja je bio vrlo emotivan momak, baš emotivan, nije nikad leto visoko ali je umeo da potone na dno samo zbog lošeg pasa ili loše utakmice u toj ranoj fazi karijere. To ga je i hranilo za ostatak nedelje, radio je na sebi, hteo je da bude bolji, tako da mu je trebalo neko vreme da prevaziđe taj period. Ipak, sećate se, on je došao iz ruske lige, sećam se na jednom treningu, kada sam video šta radi rekao sam "ovaj ne može da igra za nas". I za Evru isto važi, bio je jednako loš, pitao sam se kako smo ih potpisali uopšte - poručio je Ferdinand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija