• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

10.04.2024

19:29

Bore se za trofej u Evropi, drugi su u Seriji A, ali nije dovoljno! Milan tera Piolija!

EPAIMAGES

Fudbal

Bore se za trofej u Evropi, drugi su u Seriji A, ali nije dovoljno! Milan tera Piolija!

Podeli vest

Uprava kluba nezadovoljna zbog načina igre, Mauricio Sari potencijalni naslednik.

Godinama je Milan kuburio sa rezultatima, čelnici kluba vukli su sumanute poteze, trošile stotine miliona na pojačanja, ali uspeha nije bilo. Dolazak, ili bolje reći - povratak, Paola Maldinija na "San Siro" doneo je preporod. "Rosoneri" su uspeli da se vrate u vrh italijanskog fudbala, osvojen je i jedan Skudeto, klub je ponovo zaigrao u Ligi šampiona, ali sve to nije bilo dovoljno da se slavni defanzivac zadrži svoju poziciju. 

Maldini je smenjen u finišu prošle sezone, a ista sudbina mogla bi da zadesi Stefana Piolija. Aktuelni strateg "rosonera" bio je izbor Paola Maldinija i od kako je slavni defanzivac napustio klub Milan traži razlog da ga smeni. 

Šuškalo se početkom godine da će Pioli nakon serije loših rezultata dobiti otkaz, ali je uspeo da preporodi ekipu i dovede Milan na drugo mesto Serije A. Po svemu sudeći ni vicešampionska titula neće biti dovoljna da ostane na klupi "rosonera" budući da je uprava nezadovoljna načinom na koji Milan igra... 

Poslednjih meseci se sve glasnije priča o dolasku Antonija Kontea u crveno-crni deo Milana. Pitanje je koliko bi njegov povratak u Italiju bio realan zbog ogromnih primanja, a sada se u vezu sa "rosonerima" dovodi i Mauricio Sari. 

Foto: EPAIMAGES

 

Ruski "Šampionat" prenosi da je Sari nedavno odbio ponudu Spartaka iz Moskve, a kao razlog je naveo što će od leta postati trener Milana. Naravno, informacije iz Rusije treba uzeti sa dosta rezerve. 

Sari je slobodan u izboru nove sredine nakon nedavnog rastanka sa Lacijom. Iskusni strateg uživa ogromno poštovanje u Italiji zbog dobrih rezultata na klupi Napolija i ne čudi da je jedan od potencijalnih naslednika Stefana Piolija, posebno ukoliko plan sa Konteom propadne. 

Navodno, sudbinu Stefana Piolija odrediće rezultati Milana u Ligi Evrope. "Rosonere" očekuje četvrtfinalni dvomeč protiv Rome, a osvajanje trofeja na međunarodnoj sceni trebalo bi da bude dovoljno Pioliju da zadrži posao na "San Siru". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija