• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.06.2016

15:40

MAČVANU STAVLJEN GIPS! Tek posle kontrole znaće se koliko odsustvuje!

Košarka

MAČVANU STAVLJEN GIPS! Tek posle kontrole znaće se koliko odsustvuje!

Podeli vest

Košarkaški savez Srbije potvrdio je danas da je Milan Mačvan stavio gips na stopalo i da će u narednim danima biti poznato koliko će pauzirati

 

Krilni košarkaš Armanija povredio je prst kod kuće i praktično otkazao nastup na kvalifikacionom olimpijskom turniru u Beogradu.

- Zbog povrede malog prsta na stopalu, Milan Mačvan u narednom periodu neće trenirati sa ekipom. Mačvanu je danas stavljen gips, a posle kontrole koja će biti obavljena u narednih nekoliko dana, biće izneta procena koliko će odsustvovati sa terena - navodi se na zvaničnom sajtu KSS.

Mačvan je drugi igrač, posle Nemanje Bjelice, koji neće biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Ðorđeviću, a ukupno četvrti koji je otkazao nastup, nakon što su to uradili Nikola Milutinov i Boban Marjanović.

Kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Riju igra se od 4. do 9. jula u KOMBANK areni.

NOVA NEVOLJA ZA SRBIJU! Ni Milan Mačvan ne može da igra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija