• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

21:48

VELEIZDAJA! Zvezda mu je pružila sve, a on ide u Budućnost

Košarka

VELEIZDAJA! Zvezda mu je pružila sve, a on ide u Budućnost

Podeli vest

Bivši košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić (25, 210) nastaviće karijeru u ekipi Studentski centar, što je razvojni tim podgoričke Budućnosti

Kako navodi "Mozzart sport", ukoliko Tejić u Studenstkom centru pokaže da je njegova forma na zavidnom nivou, biće prekomandovan u Budućnost.

Foto: Starsportphoto©

Dejan Radonjić i Marko Tejić

Trener Budućnosti Petar Mijović je od uprave tražio da mu dovedu igrača na poziciji krilnog centra nakon nove povrede Alekse Ilića, a izbor je pao na Tejića.

Tejić je član Crvene zvezde bio od 2013. do 2017. godine i u tom periodu je odigrao čak 29 evroligaških utakmica, a prošlu sezonu je proveo u FMP-u.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
posmatrac iz daleka

pre 3 godine

Taj decko je bio sa 17 godina veliki talenat . I u 25-oj je jos uvek veliki talenat - taman za buducnost

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17