• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2021

12:40

FILIP ČOVIĆ ZAVRŠIO KARIJERU! Vreme je za kraj! Ne stidim se prezimena koje nosim!

Košarka

FILIP ČOVIĆ ZAVRŠIO KARIJERU! Vreme je za kraj! Ne stidim se prezimena koje nosim!

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Filip Čović završio je karijeru

Filip Čović je  32. godini odlučio da završi karijeru u dresu FMP-a.

- Iskreno, mislim da bih mogao da odigram još nekoliko sezona i to na visokom nivou, ali sam još na kraju prošle sezone odlučio kada će biti kraj, vreme je da se oprostim. Od osme godine sam u košarci, sada imam 32 i želeo bih malo da se posvetim porodici i nekim drugim stvarima koje nisu usko povezane sa terenom. Jednostavno mislim da je bilo dosta - rekao je za Meridijan sport Filip Čović.

Foto: Starsportphoto

Filip Čović završio karijeru

Pored FMP-a i Zvezde Čović je igrao Vojvodinu i grčki KAOD. Sa Zvezdom, čiji je dres nosio u dva mandata, osvojio dve titule šampiona Srbije, kao i jednu ABA ligu u kojoj je imao možda presudan faktor u povratku u Evroligu. Bio je i juniorski šampion Evrope sa Srbijom, s kojom ima i mediteransko srebro.

- Ja se ne stidim prezimena koje nosim. Baš naprotiv, ponosim se sa svim što je Nebojša (Nebojša Čović) uradio i trudim se da se, na neki način, isključim iz tih priča. Od malih nogu sam morao da se naučim da se izborim sa pritiskom i mislim da je jedini ključ uspeha da se koncentrišeš na svoje obaveze i da ne slušaš šta drugi pričaju.

Foto: Starsportphoto

 

- To, naravno, nije lako, i lagao bih kada bih rekao da nisam imao teške momente, ali sa druge strane navikao sam da se nosim sa pritiskom, jer samo tako sam mogao da nastavim normalno da funkcionišem. Mislim da je jedna od važnijih stvari što ne posedujem društvene mreže.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija