• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2023

13:25

Šruder i srpski trener se opkladili pred sutrašnje finale!

AP/Photo

Košarka

Šruder i srpski trener se opkladili pred sutrašnje finale!

Podeli vest

Zvezda košarkaške reprezentacije Nemačke, Denis Šruder, otkrio je da se tokom čitavog prvenstva čuje sa srpskim trenerom koji će ga iduće sezone trenirati u Toronto Reptorsima, Darkom Rajakovićem i da su "bacili" opkladu pred sutrašnju utakmicu sa Srbijom.

Darku Rajakoviću i Denisu Šruderu će to biti prva godina u Torontu, perspektivnoj ekipi, punoj mladih igrača.

Najbolji strelac Nemačke ističe da mu je stručnjak iz Čačka pred svaku utakmicu želeo sreću, a tako je bilo i ovoga puta pred utakmicu sa Srbijom, ali uz malu "ispravku".

Foto: printscreen

 

Pred svaku utakmicu mi pošalje poruku, poželi mi sreću, sad mi je poslao da odigram dobro, ali da Srbija pobedi - otkriva Šruder.

Takođe, dodao je da će za njega sutrašnji meč imati i dodatni ulog, pored trofeja šampiona sveta. 

- Kladili smo se i videćemo šta će se desiti sutra - kaže Šruder, ali ne otkriva u šta su se on i budući trener opkladili.

Inače, Šruder i Rajaković se odlično poznaju iz perioda zajedničke saradnje u Oklahoma Siti Tanderu od 2019. do 2020, i za to vreme su razvili vrlo blizak odnos.

Foto: AP/Photo

Denis Šruder u dresu Oklahome

Nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu Memfis Grizlisa je jedan od najzaslužnijih za razvitak nemačkog beka, Stivena Adamsa, Andrea Robersona i mnoštva drugih, tada mladih, košarkaša u Tanderima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija