• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

20:29

Borac razbio Hrvate u Čačku!

Starsportphoto©

Košarka

Borac razbio Hrvate u Čačku!

Podeli vest

Srpski tim pobedom otvorio novu sezonu u ABA ligi.

Košarkaši Borca pobedili su večeras u Čačku ekipu Cibone rezultatom 86:79 (22:19, 20:16, 17:21, 27:23) u meču prvog kola regionalne ABA lige. Najefikasniji u ekipi Borca bio je Dževon Frenklin sa 17 poena i 10 skokova, dok je Bojan Tomašević dodao 15 poena. U timu iz Zagreba najbolji je bio Aleksandar Aranitović sa 21 poenom.

Borac će u drugom kolu ABA lige gostovati Megi, dok će Cibona igrati u Zagrebu sa ekipom FMP-a.
Sutra će biti odigrana preostala dva meča prvog kola ABA lige, a sastaće se FMP - Krka (17h) i Partizan - Mornar (19).

Studentski centar je u petak u gostima savladao Split 76:72, dok su juče odigrana tri meča prvog kola ABA lige, a postignuti su sledeći rezultati: Cedevita Olimpija - Mega 89:87, Budućnost - Zadar 103:73 i Igokea - Crvena zvezda 63:81.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija