• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

20:05

Haos u Valensiji zbog utakmice Makabija: Stotine policajaca obezbeđuju meč!

EPAIMAGES

Košarka

Haos u Valensiji zbog utakmice Makabija: Stotine policajaca obezbeđuju meč!

Podeli vest

Više od 700 španskih policajaca obezbeđivaće večerašnju utakmicu trećeg kola Evrolige između košarkaša Valensije i Makabija zbog straha od incidenata u jeku sukoba u Izraelu i Gazi, prenosi AP.

Utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana u Tel Avivu, ali su klubovi zbog ratnih sukoba u Izraelu i Gazi dogovorili domaćinstvo. Meč će biti odigran večeras od 20.30 sati u Valensiji.
AP navodi da su španske vlasti proglasile ovaj duel utakmicom visokog rizika, a biće pojačano obezbeđenje i prisustvo policije. U saopštenju se navodi da će svi učesnici i navijači biti detaljno provereni.

"Postavili smo globalnu operaciju u kojoj će raditi više od 700 pripadnika policije, u uniformi i u civilu. Takođe, molimo navijače da budu strpljiviji pošto će ovoga puta pretres biti detaljniji", navodi se u saopštenju gradskih vlasti Valensije.

Makabi je petog oktobra u Tel Avivu u prvom kolu Evrolige pobedio Partizan 96:81, dok je duel drugog kola sa Armanijem odložen. Klub iz Tel Aviva će svoje mečeve kao domaćin igrati na Kipru.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija