• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

21:27

Đorđević: Partizan treba da igra fajnal-for, tuča sa Realom greška!

informer

Košarka

Đorđević: Partizan treba da igra fajnal-for, tuča sa Realom greška!

Podeli vest

Legenda srpske košarke i nekadašnji igrač Partizana, Aleksandar Saša Đorđević smatra da su crno-beli klub koji svake sezone treba da cilja završni turnir Evrolige i da je prethodne sezone bila pogrešna odluka ulaziti u fizički obračun na meču sa Real Madridom.

Čuveni "Sale nacionale" je, razgovarajući za "Jurohups" imao samo reči hvale za svoj nekadašnji klub u čijem dresu je doživeo besmrtnost zahvaljujući legendarnoj trojci protiv Fuenlabrade 1992.

On smatra da je to ekipa koja svake godine mora imati najviše ambicije i zaslužuje da se redovno nalazi na fajnal-for turniru Evrolige.

Foto: Starsportphoto

Tim za velika dela

Partizan je ogroman evropski klub sa najboljim, legendarnim trenerom i fajnal for i treba da im bude cilj. Ja ću navijati da ga ostvare. Bio sam veoma tužan jer prošle sezone nisu uspeli, ali napravili su grešku. Svako ima individualnu odgovornost – igrači, treneri i navijači. Morate da igrate. Nema mesta tuči. Ne smete da izgubite glavu u trenutku moguće slave. Ni zbog sebe, ni zbog kluba koji vas mnogo plaća. Šta mislite, da inače u utakmicama nema provokacija, laktova i grubih faulova - rekao je selektor kineske reprezentacije.

Potom je priznao da četvrtu utakmicu u Beogradu nije ni gledao, kao i da je Real uspeo da pobedi u toj seriji na iskustvo i lukavost.

Foto: Starsportphoto

Geršon Jabusele - jedan od glavnih aktera nereda u Madridu

To je odgovornost igrača koji je na terenu. Osim toga, tu je i situacija pred četvrtu utakmicu u Beogradu. Ja sam rekao da taj meč nije trebalo da se odigra iz poštovanja. Cela zemlja je patila. Niko nije bio svoj. Svi su plakali. Utakmica se nije igrala u pravim uslovima. A morate da igrate hladne glave. To igrači nisu imali. Ja tu utakmicu nisam ni gledao, nisam mogao. Iskustvo Reala je odlučilo i oni su na kraju pobedili i zaslužili da odu na F4. To je košarka - objasnio je bivši reprezentativac za "Jurohups".

Partizan je na dobrom putu da ispuni visoka očekivanja Đorđevića, pošto su sinoć savladali nezgodni Monako 89:85 na parketu beogradske Arene, a u istoj dvorani im sutra (Sport Klub 1 20.30) predstoji duel sa Armanijem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija