• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2024

21:51

Šokantan i tragičan udarac, tugujemo... Prva poruka Golden Stejta posle smrti trenera

Starsportphoto

Košarka

Šokantan i tragičan udarac, tugujemo... Prva poruka Golden Stejta posle smrti trenera

Podeli vest

.Dejan Milojević je preminuo u 47. godini usled posledica srčanog udara, a od njega se oprostio njegov klub Golden Stejt.

Legendarni srpski košarkaš, a kasnije trener preminuo je u Solt Lejk sitiju, gde je hospitalizovan nakon srčanog udara koji je imao tokom zajedničke večere sa igračima Golden Stejta. Borio se, ali nažalost srce nije izdržalo.

Kao pomoćni trener u Voriorsima je radio od 2021. godine. Golden Stejt će ga zauvek pamtiti.

"Apsolutno smo shrvani iznenadnim odlaskom Dejana Milojevića, Ovo je šokantan i tragičan udarac za sve koji su povezani sa Voriorsima i neverovatno težak period za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali neverovatno zadovoljstvo da radimo sa njim. Tugujemo sa i za njegovom suprugom Natašom i njihovom decom Nikolom i Mašom", napisao je Godlen Stejt na društvenim mrežama.

 

 

Glasio se i trener višestrukog NBA šampiona Stiva Kera.

"Ovo je šokantan i tragičan gubitak za sve koji su povezani sa Voriorsima i ovo je veoma teško vreme za njegovu porodicu, prijatelje i sve koji su imali priliku da sarađuju sa njim. Osim toga što je bio zastrašujuće dobar košarkaški trener, Dejan je bio jedan od najpozitivnijih ljudi koje sam ikada upoznao, neko ko je svojom strašću i energijom donosio radost svakom danu", istakao je Ker.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija