• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2024

22:35

Bol, agonija! Košarkaški svet u šoku, tuguje za srpskim trenerom

Starsportphoto

Košarka

Bol, agonija! Košarkaški svet u šoku, tuguje za srpskim trenerom

Podeli vest

Svet košarkše oprašta se od srpskog trenera Dejana Milojevića preminuo je u 47. godini.

Milojević je srčani udar doživeo na timskoj večeri u restoranu u Solt Lejk Sitiju, uoči utakmice između Jute i njegovog Golden Stejta. Nadala se Srbija, ceo sve da će pobediti, da će dobiti najvažniju utakmicu, ali da stvari ne idu u dobrom smeru nagovestila je NBA liga kada je odložila utakmicu zbog Milojevićevog stanja. 

Nakon što je hitno operisan stručni štab Voriorsa je gotovo sve vreme bio uz njega u bolnici. Nažalost, srce nije izdržalo. 

Ceo košarkaški svet se oprašta od Milojevića. Golden Stejt se odmah oglasio:

"Apsolutno smo skrhani iznenadnim odlaskom Dejana Milojevića. Ovo je šokantan i tragičan udarac za sve koji su povezani sa Voriorsima i neverovatno težak period za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali neverovatno zadovoljstvo da radimo sa njim. Tugujemo sa i za njegovom suprugom Natašom i njihovom decom Nikolom i Mašom", napisao je Golden Stejt na društvenim mrežama.

 

 

Oglasio se i Denver i poručio da je uz porodicu prižeminulog trenera i Golden Stejt.

 

 

 

"Počivaj u miru, Dejane, poručili su iz Bajerna.

 

 

Olimpijakos se oprostio od Milojevića!

 

 

 

"Košarkaški klub Cibona primio je tužnu vest kako nas je napustio Dejan Milojević. Izražavamo iskreno saučešće poriodici i bližnjima, a tugu delimo s celom košarkaškom zajednicom.  Počivao u miru", poručila je Cibona.

Tu je i Monako, našeg Saše Obradovića.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija