• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

28.03.2024

23:13

Barcokas poželeo sreću Partizanu: Impresivna atmosfera, sve najbolje Željku!

Starsportphoto©

Košarka

Barcokas poželeo sreću Partizanu: Impresivna atmosfera, sve najbolje Željku!

Podeli vest

Milutinov počeo da trenira, Petršev na parketu za desetak dana, otkriva strateg Olimpijakosa.

Košarkaši Partizana poraženi su večeras od Olimpijakosa rezultatom 69:74 u meču 32. kola Evrolige iako su u poslednju četvrtinu ušli sa prednošću od čak 13 poena. Partizan sada ima skor 14-18 i sve je dalje od plasmana u plej-in, a Olimpijakos ima skor 20-12.

Prošle sezone je zbog povrede Jorgos Barcokas bio sprečen da u Beogradu predvodi Olimpijakos. Večerašnji duel u "Areni" bilo je vatreno krštenje za grčkog stručnjaka pred navijačima Partizana zbog čega je prvi deo svoj obraćanja iskoristio da pohvali atmosferu na utakmicama crno-belih. 

- Impresivna atmosfera u Beogradu, prošle sezone nisam bio u prilici da dođem, ali sam sada osetio puls koji publika daje Partizanu. Bili smo nervozni u prve tri četvrtine, imali mnogo promašaja, ništa nismo koristili. Naša poslednja deonica bila je dominantna 28:10, bilo je to ključno. Sve je počelo od dobre odbrane Papanikolaua, Vokapa i Vilijams-Gosa. Čuvali smo kreatore i skorere Partizana, ali je ovo bio timski poduhvat. Vokap i Vilijams-Gos zbog povreda nisu trenirali, a igrali su u ovakvom temu... Očekuju nas još dve utakmice, želimo što bolju poziciju pred plej-of. Naravno, svu sreću želim Željku i Partizanu - rekao je Jorgos Barcokas. 

Foto: Starsportphoto©

 

Nije u timu Olimpijakosa bilo Nikole Milutinova i Filipa Petruševa. Govorio je Barcokas o zdravstvnom stanju dvojice srpskih košarkaša i otkrio da će se uskoro oni vratiti na parket. 

- Nikola Milutinov je imao operaciju i počeo je da trenira, ali još uvek ne sme da ima kontakt. Vratiće se uskoro, očekujemo ga... Što se Filipa Petruševa tiče, njegov problem nije toliko veliki, ali mu treba još desetak dana da se oporavi - poručio je trener Olimpijakosa. 

Za kraj, Barcokas je analizirao i daleko veći broj ofanzivnih skokova Partizana. Dodao je grčki strateg da je ideja bila agresivnost na spoljnu liniju crno-belih. 

- Ideja je bila da zaustavimo ritam Partizana i sa mnogo preuzimanja. Panter je dobro otvorio utakmicu, raspucao se, zbog agresivne igre na bekovima imali smo problema pod košem. Pričali smo o tome na poluvremenu, u druge dve četvrtine smo popravili brojke kada je skok u pitanju - podvukao je Barcokas. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija