• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

28.03.2024

23:24

Obradović besan kao ris: Užasno... Katastrofa!

Starsportphoto©

Partizan

Obradović besan kao ris: Užasno... Katastrofa!

Podeli vest

Navijači su pokazali da su najverniji, a mi im se ne odužujemo na pravi način, poručuje strateg Partizana.

Po ko zna koji put Partizan ove sezone uspeo je da ispusti sigurnu pobedu. Izabranici Željka Obradovića imali su +13 na startu poslednje deonice, ali je Olimpijakos na krilima sjajne odbrane uspeo da se vrati u utakmicu, a potom i dođe do pobede. 

Nije imao Željko Obradović mnogo razloga za zadovoljstvo nakon utakmice pošto su crno-beli ovim porazom zakomplikovali svoju situaciju u Evroligi i više ništa ne zavisi od njih.

- Čestitam Olimpijakosu na zasluženoj pobedi, odigrali smo užasno u poslednjoj četvrtini i zbog toga izgubili utakmicu. Petorka koja je počela i završila je meč, nismo imali pomoć sa klupe, ponovo smo sami sebe porazili. Ne znam koji je to put... Katastrofalne odluke, pretrčali su nas, svaki put lak koš nakon izgubljene lopte. Nije to bio energetski pad već glupo izgubljene lopte - rekao je Željko Obradović. 

Foto: Starsportphoto©

 

U timu ponovo nije bilo Zeka Ledeja, ovoga puta bila je to odluka trenera budući da se Amerikanac kasno vratio u Beograd i nije imao mnogo prostora da igra. Ponovo su centarski tandem Partizana činili Kaboklo i Kaminski, a Obradović ističe da će to biti jedna od kombinacija u budućnosti. 

- Ne znam... Videćemo kako bude išlo, večeras je to odradio dosta dobro, ali i on, kao i mnogi drugi, treba da igra sa više rezona. Nije se pozicionirao dobro, imao je ogromnu prednost tokom čitavog meča, razlika u skokovima je posledica toga, a nismo uspeli da materijalizujemo - objasnio je trener Partizana. 

Pohvalio je Željko Obradović i navijače Partizana koji su ponovo do poslednjeg mesta ispunili "Beogradsku arenu". Priznao je trener crno-belih da im se igrači nisu odužili na pravi način... 

- Za mene je podrška ovih ljudi mnogo važna, fantastična atmosfera. Pokazali su da su najverniji, a mi im se ne odužujemo na pravi način - podvukao je Željko Obradović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija