• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2020

15:34

NOVO UŽASNO OTKRIĆE AMERIKANACA! Možda nikada nećemo saznati zašto je Kobi poginuo! Vlasti očajne, delovi helikoptera razbacani na sve strane!

NBA

NOVO UŽASNO OTKRIĆE AMERIKANACA! Možda nikada nećemo saznati zašto je Kobi poginuo! Vlasti očajne, delovi helikoptera razbacani na sve strane!

Podeli vest

Helikopter Kobija Brajanta koji je sa devet ljudi pao u Kalabasasu u Kaliforniji nije imao crnu kutiju, saopštila je Nacionalna komisija za bezbednost u saobraćaju (NTSB)

Službena istraga nesreće je počela odmah nakon pada helikoptera, a uključio se FBI koji pomaže lokalnim vlastima. Američki mediji su objavili šokantno otkriće u istrazi pada helikoptera.

Moguće je da pravi razlog pada helikoptera nikada neće biti otkiven. Američki mediji navode da je razlog što ne postoji crna kutija. To je saopšteno iz Nacionalne komisije za bezbednost u saobraćaju, a kako se navodi razlog za nedostatak uređaja za snimanje, jeste što toj letelici nije bila potrebna crna kutija.

SLOMIO SE! ĐOKOVIĆ ZAPLAKAO ZBOG BRAJANTA! PREKINUO GOVOR! Bio je moj prijatelj i mentor, to što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki... (VIDEO)

PRETUŽNO! IZGUBILI SU BEBU, A ŽELELA JE SINA! Brajant sebi ovo NIKADA NIJE OPROSTIO! Bila je njegova kičma, vazduh koji diše!

 

Foto: TanjugAP

 

 

NTSB je u ponedeljak saopštio da je uz pomoć dronova lociralno područje na kom se nalaze delovi olupine. Još se navodi da dispozicija helikoptera Sirkorski S-76 u vreme nesreće još nije poznata, a delovi helikoptera postiru se na širini od oko 180 metara.

Članica NTSB Dženifer Homendi nazvala je mesto gde je došlo do nesreće "prilično očajnim" i dodala da bi preživljavanje bilo teško. Tačan uzrok nesreće još nije poznat. Istragom se utvrđuje da li su vremenski uslovi, kako su mediji preneli, odigrali ključnu ulogu. 

AMERIKANCI OTKRIVAJU! Kobi i njegova supruga nikada nisu zajedno leteli helikopterom!

(VIDEO) KOBI ZBOG SRBINA RAZBESNEO AMERIKANCE! Rekao je OVO O ĐOKOVIĆU, a navijači su poludeli!

 

Foto: tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

 

 

- Prve informacije pokazuju da je helikopter leteo nisko od aerodroma "Džon Vejn" do nedaleko od aerodroma "Brubank" - navela je Homendi.

Foto: reuters

 

 

Kako kaže, helikopter je kružio 12 minuta dok je čekao odobrenje kontrolora, potom se letelica popela na visinu od 700 metara da bi izbegli oblake i nedugo zatim počeo da silazi. Poslednji kontakt sa radarom dogodio se u 9:45 u jutarnjim satima sa lokacije na kojoj se dogodila tragedija.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija