• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

08:25

(VIDEO/FOTO) DEBAKL PRED NOKAUT FAZU! Filadelfija pregazila Hardena i ekipu!

NBA

(VIDEO/FOTO) DEBAKL PRED NOKAUT FAZU! Filadelfija pregazila Hardena i ekipu!

Podeli vest

U poslednjim mečevima NBA lige pred start plej-ofa Los Anđeles Klipersi su posle produžetka pobedili Tandere sa 107:103, dok je Filadelfija nadigrala Hjuston sa 134:96

Ali, nije poraz mnogo zabrinuo Rokitse. Harden je bio najefikasniji sa 27 poena uz 10 asistencija za 26 minuta na parketu.

Ovo je treći uzastopni poraz izabranika Majka D’Antonija pred plej-of i duel sa Oklahoma Siti Tanderom.

Haris je predvodio Filadelfiju sa 18 poena, pa su Siksersi pred plej-of prekinuli niz od tri poraza.

Pratili su ga Alek Burks sa 17 poena, odnosno Neto i Džoel Embid sa po 14. Filadelfija će u plej-ofu igrati protiv Boston Seltiksa.

DIVAC DAO OTKAZ U SAKRAMENTU! Srbin napustio "Kingse" nakon očajne sezone!

JOKIĆ GLEDAO PORAZ DENVERA SA KLUPE! Srbin zabeležio svega 2 poena, Reptorsi bolji od Nagetsa!

 

Što se duela Klipersa i Oklahome tiče, Dijalo je dominirao u dresu Tandera sa 27 poena i 11 skokova, u Klipersima su se nametnuli Man sa 25 i Kofi sa 21 poenom.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija